2777
2789
عنوان

کسای ک بچه دار نمیشن و مشکل از خودشون بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 57 پست
چرا از بهزیستی قبول نمیکنید؟حیفه بخداهمو دوست دارید ، الکی خراب نکن

اره. بخدا همو خیلی دوست داریم. ب اونم فکر کردیم  اینو مت بت جون دل قبول دارم فقط همسرم باید از خودش مطمئن باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیمه تکمیلی نمیده پولش میتونیم جور کنیم ولی درصد گرفتین فقط،۳۰ درصد ینی میشه گف فقط بخاطر پول انجام ...

یعنی تو ایران انجام نمیشه؟پس بیمه تکمیلی چطور پولش را میده .چه مشکل ژنتیکی هست مگه؟

من وقتی به شوهرم این حرفو میزنم خیلی ناراحت میشه،واقعا هم نمیتونیم جدا بشیم،زندگی خوبی داریم،فقط این ...

من تاحالا نگفتم ولی خب میگم بش  بخدا خیلی خستم 

اینا عقده دارن عزیزم میان اینجا خالی کنن

نمیدونم عقده دارن یا ندارن ولی بنظرم وقتی تو یه راهی نرفتیم درد و رنج هاشو نکشیدم اینجوریم دل نشکنیم 

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

نه معلوم نمیشه ی آزمایشی ک بعد ۶ ماه جوابش میاد ک دیگ بچهتشکیل شده

الان مشکل ژنتیکی شما چه مشکلی برا خودت درست کرده خیلی حاده؟اگه خیلی مشکل آفرین و حاد  نیست و میشه باهاش زندگی نرمال کرد بچه دار شو 

چون روز به روز تو این مملکت گرونیه۱۰۰-۲۰۰میلیون پول زیادیه یه عمر بچه نگه داشتن نیس؟

ببین ۲۰۰ یاد۱۰۰ آدم بیاد خرج کنه پول ب درک اینک بچه نگیره  اون همه هورمون وارو بدن آدم میکنن  و باعث پیشرفت  بیماریمون میشه جی؟؟؟؟

نمیدونم عقده دارن یا ندارن ولی بنظرم وقتی تو یه راهی نرفتیم درد و رنج هاشو نکشیدم اینجوریم دل نشکنیم

اره دقیقا من اومدم درد دل کنم نواینک ایشون این حرف بزنه اگ باب میلش نیس جیزی،نگه

ببین ۲۰۰ یاد۱۰۰ آدم بیاد خرج کنه پول ب درک اینک بچه نگیره اون همه هورمون وارو بدن آدم میکنن و باعث ...

کدوم شهر هستین

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

ببین ۲۰۰ یاد۱۰۰ آدم بیاد خرج کنه پول ب درک اینک بچه نگیره اون همه هورمون وارو بدن آدم میکنن و باعث ...

ندونسته  یه حرفی زد ناراحت نشو عزیزم دقیقا اگه  آدم مطمئن باشه میگیره میگی اشکال نداره اما به قول شما اون همه هزینه و عوارض ونشه خیلی آدم ًربه میخوره

الان مشکل ژنتیکی شما چه مشکلی برا خودت درست کرده خیلی حاده؟اگه خیلی مشکل آفرین و حاد نیست و میشه با ...

نه گلم ی مشکلی ک نادر اصلن معلوم نمیکنه آدم ب آدم فرق داره از نوع خفیف تا شدید اسم بیماری نورو فیبرو ماتوز