2777
2789
عنوان

کلاهبرداری در ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 17 پست
شما باید مهریه ایی رو قبول میکردید که بتونید بدیدزمان اشناییتون هم طولانی تر میکردید....با وکیل مشور ...

ممنونم که راهنمای میکنید  ولی خودم دیگه بی اعتماد شدم دیگه به کسی نمیگم حتما ازدواج کنید ان شاءالله دعا کنید خلاص بشم تا آخر عمرم با بچه هام زندگی میکنم همه این کار هارو کردم آمدم نفس بکشم نفسم بریده شده بخدا 

چند سالتونه ؟!شما یکبار تجربه زندگی مشترک داشتین و قطعا شغلی هم دارین هر روز تو اجتماع هستین و با آد ...

اینقدر باهام خوب بودن و اهمیت میدادن که فریب خوردم وقتی پام به دادگاه نرسیده باشه همینه اما الان که رفتم دادگاه و بدتر از خودم رو دیدم تازه فهمیدم چه غلطی کردم ممنونم که دعا میکنید خدا خیرتون بده ان شاءالله 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونه. که. برا. خودتونه جزو. مستناد دین هست حتی یک ماشین. هم. داشتی طبق قانون. برا. خودته نگران. نباش ...

خدا خیرتون بده که امید میدید ولی به خدای احدو واحد اصلا به فکر اینجور مسائل نبودم از لحاظ روحی از درون داغونم هر چند که جلوی بقیه خودم رو کنترل میکنم دعا کنید برام