2777
2789
عنوان

اونایی ک چندتا بچه دارن 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 73 پست
اوج سختیش تا یک سالگیه یا همین چن ماهه اوله بعدش گریه ها و نق زدناشون کم میشه

نه بابا، بعد یسالگی تازه راه میفتن اون موقعست که به معنای واقعی کلمه دهن سرویس میشه.. من الان دخترم ۱۵ ماهشه بزرگه هم کلاس سوم.. 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
۳ماهش؟تازه اول راهی. افسردگی و بیخوابی بعد زایمان گرفتی من ۲تا دارم ۷ و ۳ساله عین خروس بهم پریدن یک ...

من بارداری م هم خیلی پر استرس بود ،زیادی از لحاظ روحی تحت فشارم ،و اینکه تودارم سعی میکنم ناراحتی مو بیان نکنم ،از تو دارم میپوکم

خدا بچه هاتو برات نگه داره 

برام دعا کن لطفا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
تا چندسالگی سخته

ببین من راستشو بهت میگم تا همیشه سخته همیششششششه... من دختر بزرگم عقل رس که شد گفتم خدا رو شکر دیگه راحت شدم رفت مدرسه یعنی هلاک و نابود شدم الانم که داره میره به سمت نوجوونی هر روز یه دغدغه و مسئله جدید دارم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

هنوز خوابش تنظیم‌نشده ،دختر من دو ماهش تموم شد ۱۲ میخوابید یکسره تا ۷ صبح بلند میشد شیر میخورد دوباره میخوابید تا ده صبح ،ولی تا شش ماهگی بعد از اون دیگه خوابش بهم ریخت تا دو سالگی 

فقط 15 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                   تو راهی دارم ،😍                          

بعضی ها میگن بزرگ میشن این روزا میگذره خب دقیقا این روزا جوونی ماست بهترین روزا با خستگی میره😂من که به یه بچه قانع شدم چون دیگه خسته شدم از فداکاری برا این اون یه بچه دیگه بیار اون بچت گناه داره😂عوضش میبرمش هر کلاسی خواست هر مهارتی خواست یاد بگیره 

۳ ماه؟ جدی؟ اون که هنوز راه نیفتاده اینجوری شدی وای به حال اینکه راه بیفته..بچه ها خیلی باحال و شیرینن سختی هاشونم میگذره.خداکنه عاقبت بخیریشونو ببینیم

برای برآورده شدن آروزهاتون(( اللهم صل علی محمدوآل محمد))..برای آرزوی منم یه صلوات بدید ممنونم  

همه چی زحمت داره 

درس خواندن هم زحمت داره ولی کسی هست از دانشگاه رفتن منصرف بشه ؟

🇵🇸🇮🇷🖤 دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسلما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    
ببین من راستشو بهت میگم تا همیشه سخته همیششششششه... من دختر بزرگم عقل رس که شد گفتم خدا رو شکر دیگه ...

پس چرا میگن ،بدون بچه نمیشه زندکی کرد

مادر من همیشه میگه تو خیلی راحت بزرگ شدی

2810