2777
2789
عنوان

اونایی ک چندتا بچه دارن 😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 73 پست
بیا باهم بریم 😅😅😅

یجایی رو پیدا کن میام   

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما بانو ارتمیس اصلی هستین؟😁

خیر گلم من

یکی از طرفدارهاشون هستم 

در این مورد تاپیک هم زدم🙏

🌷🌼🌷من بانو آرتمیس نیستم🌷🌼🌷                                             لطفا قبل از قضاوت به تاپیکم در این مورد سر بزنید🙏🙏🙏
2805
والا از نزدیکان کسی حاضر نشده ،نگهش داره ،همه فقط میگن ما عاشقشیم و فلان ،حاضر نیستن یکم کمک کننمطمع ...

من بابلسرم اگه نزدیکی بیارش😍😍

کاربری سابق ام دختر شهریوری ۶۶۶ بود که به دلایل سیاسی تعلیق شد . این سری در تلاشم که دختر خوبی باشم 😂 

من یه دختر ۷ساله و یه دختر ۱۰ ماهه دارم اندازه ایی که بزرگه اذیت میکنه کوچیکه نمیکنه الان بیشتراز یک ساعت و نیمه یه کفگیر برنجو گذاشتم که بخوره هنوز یک سوم شامشو نخورده وضعیت هر روز منه.حالا خدا داند کی بخوابن ساعت ۵صبحم باید بیداربشم که ۶سرکارباشم.همه میگن بزرگ بشن خوب میشن ولی برا من داره بدتر میشه

خدایا شکرت
منم دخترم ۱۵ روزش نابودم داغونم خسته ام 🤕🤕🤕🤕🤕

واای ۱۵ روز😂😂😂صبر کن ببین چه روزایی پیش رو داری 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
ب من بگو چه کنم 😅

۳ماهش؟

تازه اول راهی. افسردگی و بیخوابی بعد زایمان گرفتی  

من ۲تا دارم ۷ و ۳ساله عین خروس بهم پریدن یکی رفت ی گوشه یکی ی گوشه دیگه

و ی توراهی  

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘
من یه دختر ۷ساله و یه دختر ۱۰ ماهه دارم اندازه ایی که بزرگه اذیت میکنه کوچیکه نمیکنه الان بیشتراز یک ...

اگه مادر نبودم ،میگفتم ولش کن میخواد بخوره ،میخواد نخوره 

ولی امان از دل مادر 

2810