2777
2789
عنوان

مامانم اینا به زن داداشم کادو خوب دادن اما به من ندادن

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 29 پست
اصلا با بابام بد نبودما ولی خودم حس کردم یه ذره دلخورانه رفتار کردم الان حاام بده

اتفاقا شما کار درست رو کردی ،،،،عذاب وجدان نداشته باش 

شاید باورت نشه ولی پدرمادرا حتی قدر بچه خوب رو نمیدونن،،،،قدر بچه هایی که اذیتشون میکنن رو بیشتر میدونن

آدم باید همیشه حرف دلش و دلخوریش رو بگه ,،،،،حتی تلافی کنه ،،،،

من باشم تولدشون هیچی نمی‌برم ،،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه بابام برام خیلی زحمت میکشه مخصوصا این چند روز گذشته

خب پس چندین بار محبت رو فدایی یبار نادیده گرفتن نکن

بعدشم دراینده به روی مامانت بیار اما نه به بدی

مثلا بگو مامان دستتون خالیه اگه گفت نه چطور بگو اخه کادو منو یادت رفت نگران شدم 

مثلا این مدلی

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!
نه گفتن چون تازه عروسه سال اولشه با ما هست

خب عزیزم حق دارن سال اوله خواستن جلو عزوسشون در بیان ! نمیشه  به اونم یه تومن بدن که 

یا ۲/۵۰۰😂

وضع بابات انقده خوب هست به دوتاتون ۵تومن کادو بده ؟

الکی بد رفتاری کردی 

خواهرشوهر بازی در نیار دیگه 😁 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
خب پس چندین بار محبت رو فدایی یبار نادیده گرفتن نکنبعدشم دراینده به روی مامانت بیار اما نه به بدیمثل ...

نه اصلا فدا نمیکنم الان هم بی احترامی نکردم فقط گرم نبودم کلی دلم سوخته عذاب وجدان گرفتم اره با یه لحن خوب شاید بهش گفتم 

بهشون بگو

الان پدربزرگ و مادربزرگم اونقدر که به زندایی هام محبت میکنن به مادرم نمیکنن و مامانم افسرده شده

زندایی هام هم که بساط بخور بخواب راه انداختن

یکیشون تقریبا هم سن خودمه و خیلی هواشو دارن خیلیییی 

انتظاراتشون برای منه که نوه ی اولم محبتشون واسه اونه

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇پشت کنکوری هسدم🍌 بودم؟...🧐 شاید هردو🌚 امسال میرم دانشگاه ولی در کنارش کنکور میدم برای نتیجه ی بهتر☔️🌈 ولی همچنان بدون هیچ امکانات و کتاب و مشاور و آزمونی🍌 راستی خیاط هم هستم👻و عااااااشق نقاشی🎨  ẓѧһяѧ کاربر لواشکک هستم🦖اگر کنکوری هستی خوشحال میشم با عضو شدن تو کانال تلگرامم حمایتم کنی 👾 https://t.me/Aurora_world12
مثل پدرمادر من

به زنداداشت بیشتر محبت میکنن؟

خیلی بده واقعا باید عدالت بین بچه ها برقرار باشه این کارشون واقعا گناهه من دارم مامانم رو میبینم چقدر حالش بده منم هر روز به خاطر این موضوع با انرژی منفی پا میشم

❣️🍓🍊🧡🐠🍋🍍🥝🦖🐳🦋🫐🍇پشت کنکوری هسدم🍌 بودم؟...🧐 شاید هردو🌚 امسال میرم دانشگاه ولی در کنارش کنکور میدم برای نتیجه ی بهتر☔️🌈 ولی همچنان بدون هیچ امکانات و کتاب و مشاور و آزمونی🍌 راستی خیاط هم هستم👻و عااااااشق نقاشی🎨  ẓѧһяѧ کاربر لواشکک هستم🦖اگر کنکوری هستی خوشحال میشم با عضو شدن تو کانال تلگرامم حمایتم کنی 👾 https://t.me/Aurora_world12
مامان تو درک می‌کنم برام پیش اومده

آره واقعا خیلی سخته به خاطر مامانم خیلی دلم شکسته😞

اونقدر حساس شده سریع میزنه زیر گریه

البته مامانم مستقیم به پدر بزرگ و مادربزرگم گفته ولی اثری نداشته

دستشون تنگ نیست

عیب نداره ناراحت نباش روزهای خدا زیاده اینقد بری خونشونو باهاش خوب باشی که امروز رو یادت بره

بعدا به مامانت بگو مامان حواست باشه زنداداش اومده نخوای اونو به من ترجیح بدینا!میدونیکه من حسودم 

اول دخترتون بعد عروستون😎

2810