سلام توروخدا هرکی میتونه جواب بده نوازدم ۴ ماهه و چندروزشه همیشه مدفوعش چسبناک و سبز بود چند روز پیش اسهال داشت که قطره پروبیبی بهش دادم تا سه روز اسهالش بند اومد و بعد از اون تو مدفوعش رگه های نخ مانند سیاه دیدم بعد دوباره خوب شد تا چند روز بعدش دوباره یه لخته سیاهی بود تو مدفوعش امروزم ۳ بار مدفوع کرد که بازم لخته سیاهی توش بود یه بارش یه بارم که کلا مدفوعی نداشت یه لخته سبز با سیاهی روی پوشک بود هم شیر خودمو میخوره هم شیر خشک و اینکه رفلاکسم داره و همیشه نفسش تنگه و استفراغ زیاد داره کسی میدونه چرا؟توروخدا هرکی میدونه جواب بده دارم میمیرم از نگرانی
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم دختر من یه بار پنج شش ماهگی اینجوری شدشیر پاستوریزه داده بودم نساخته بود بهشدکترش شیر خشکشم عو ...
باید چکار کنم الان میترسم حساسیت به پروتئین گاوی باشه اخه یه جا هم خوندم خانومه نوشته بود مخاط در مدفوع یعنی دیواره روده داره ریزش میکنه الان دارم سکته میزنم تا فردا شه ببرم دکتر
سلامخداروشکر گفتم چیزی نیستشیرش رو عوض نکرد؟راستی چه خوب که ریپلای کردی یه چیزی یادم افتاددکتر به بچ ...
نه هیچ هیچ شیرشو عوض نکرد گفت اگر وزن نگرفته بود مشکل داشت بچه شما وزن گرفته وزنشم خیلی خوبه فقط واسه تنگی نفسش یه قطره نوشت همین و گفت دوماه دیگه بیارش