من متاسفانه یا خوشبختانه تو این زمینه هیچ ملاحضه ایی نمیکنم پری شب سر این موضوع بحثمون شد هیچ وقت نشده سر خرج کردن پول بحث بشه چون انصافا خوب خرج میکنه برا منو دخترم کم نمیزاره اما اونشب گفتم برو داروخانه من وسایل لازم دارم گفت من تو این کارتم الان پول خیلی ندارم فقط یکی دو قلم واجبات بخر گفتم باشه اما خب گوش نکردم خریدمو کردم شد یک تومان اومدم عصبی شد کفت من که گفتم تو این کارتم الان پول ندارم چرا گوش نکردی گفت الان فقط توکارتم ۴۰ هزار هست من چیکارکنم تا فردا خلاصه گذشت دیدم راست میگه ولی کلا نمیتونم و نمبخوام ملاحظه اشو کنم الانم گفتم لباس خونگی میخوامگفت بخر ۶ تومان لباس خونگی خریدم از عمد این کارارو میکنم حس میکنم دلم خنک میشه البته خیلی وقت بود لباس خونگی نخریده بودم
من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.