2777
2789
عنوان

مدیکور نوشته شش روز زودتر یعنی چی

96 بازدید | 13 پست

سلام 

بی بی چک مدیکور رو جلدش نوشته تشخیص ۶ روز زودتر یعنی چی؟ یعنی ۶ روز مونده به موعد،بارداری را نشون میده یا مثلا میگن بی بی چک بعد ۷ روز تاخیر نشون میده و مدیکور منظورش اینه که روز موعد پری جواب درست میده

کسی میتونه راهنمایی کنه؟

دعا کنید خدا بازم فرشته هاش را ب من هدیه بده🤲

مدیکور جدیدا کاذب  میندازه ها

میگی نه،  بزن ببین هاله میندازه 

عکساش تو تاپیکم هس 

مارک دیگه بگیر،  

بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

روز شش پری نشون میده شش روز قبل آزمایش خون هم نشون نمیده

خوب بقیه ام که همین بود‌.یک هفته بعد موعد نشون میدادن ...

پس این چ ادعایی کرده؟

از این قلمی هاس

روژان،  دِرکا

بقیه اکثرا یا کاذب نشون میدن یا دیر مثبت میشه

بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.
خوب بقیه ام که همین بود‌.یک هفته بعد موعد نشون میدادن ...پس این چ ادعایی کرده؟از این قلمی هاس

اینا مینویسن رو اکثرا نوشته یک هفته یا چند روز 

فقط 15 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حالا کی میخوای بزنی؟ 

حالا کی میخوای بزنی؟

من امروز ۲۵ سیکلم،چهارشنبه موقع مه

اما این ماه آمپول زدم و امروز ۱۵ روز تمامه ک زدم

روژان زدم دیروز عصر منفی بود🤕

زود زدی،  حداقل موعدت بزن