2777
2789

از خودم نجات بدم...

احساس میکنم باید یه لطفی به تموم دنیا بکنم و بمیرم... خیلی فکر بولشت و مسخره‌ایه متوجه‌ام ولی فقط نمی‌تونم جلوش رو بگیرم!!

احساس می‌کنم نباید وجود داشته باشم؛ حداقل فیزیکی

قبلا که یه بار دچار این افکار شده بودم متفاوت بود؛ اولا که هدفم این بود که خودم رو از این دنیا نجات بدم نه دنیا رو از وجود خودم... کلی زجر کشیدم تا سالم از شرشون خلاص بشم و بعد از یک سال رهایی؛ الان این طوری برگشتن... دوما که به هر راهی فکر می‌کردم ولی الان فقط چاقو!!

همش توی خیالاتم خودمو باهاش تیکه پاره می‌کنم یه جوری که راه برگشتی نباشه. از پاهام شروع میکنم میرسم به گردنم؛ یا این که نه، توی یه حرکت شاهرگ گردنمو میزنم!!

هرچی چاقو می‌بینم با کنجکاوی بررسیش می‌کنم. تیزیش رو بررسی می‌کنم دستم رو می‌کشم روش. کلا محو و ماتش می‌شم و باید به زور خودم رو قانع کنم که بذارش کنار و به این دری وری ها فکر نکن!

شاید بیانش خنده‌دار باشه ولی صرفا فکر کردم اگه بنویسمش یا درباره‌ش حرف بزنم شاید بتونم کمی از شرش خلاص بشم...

راستی کاربر جدید هم نیستم؛ روی اون اکانتم تاپیک نمیتونم بزنم...

کاربر jouojouo هستم؛ روی این کاربری می‌تونم تاپیک بزنم!:) اما اگه خواستین سوالی بپرسین راجع به اوتیسم یا درخواست دوستی بدین به همون اکانت بدین چون با این اکانت زیاد آنلاین نمی‌شم

شاید بدنباشه با یه  روان درمانگر مشورت کنی جدی میگم شما کاملا متوجه شدی این افکار طبیعی نیست وهمین خوداگاهی خیلی مهمه 

ولی گاهی درمان واقعا نیازه

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

فک کنم وسواس فکریه..بهتره بری دکتر 

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان که این تاپیکو زدم بدتر استرس گرفتم عجب اشتباهی کردم!

کاربر jouojouo هستم؛ روی این کاربری می‌تونم تاپیک بزنم!:) اما اگه خواستین سوالی بپرسین راجع به اوتیسم یا درخواست دوستی بدین به همون اکانت بدین چون با این اکانت زیاد آنلاین نمی‌شم
شاید بدنباشه با یه روان درمانگر مشورت کنی جدی میگم شما کاملا متوجه شدی این افکار طبیعی نیست وهمین خ ...

من از روان درمانگر ها و روانشناس ها بد زخم خوردم... خیلی بد

توهم ی آدم معمولی ای مثل همه

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
فک کنم وسواس فکریه..بهتره بری دکتر

وسواس فکری که دارم

کاش واقعا وجود نداشتم واقعا

وسواس فکری که دارمکاش واقعا وجود نداشتم واقعا

جدی نگیر زندگیو

توهم ی آدم معمولی ای مثل همه

همش خودمم این رو به خودم میگم که به خدا تاثیر چندانی روی این دنیا نداری هااا

ولی بعد میبینم به خاطر نقص هام بدون این که بخوام مایه زحمت و ازار اذیت دیگرانم... هرچند بازم دلیل نمیشه میدونم کوچیک تر از اونیم که بخوام تاثیر شگرف بدی روی دنیا بذارم:/

متاسفانه شما بیماری حتما به روانپزشک مراجعه کنید و دست ب خودکشی نزنید من هم یه دورانی این افکار رو د ...

اره منم داشتم و میگم، یه سال خوب شده بودم ولی برگشته:(

همش خودمم این رو به خودم میگم که به خدا تاثیر چندانی روی این دنیا نداری هاااولی بعد میبینم به خاطر ن ...

بنظرم بیا کانال استاد شجاعی توی ایتا تلگرام یا بله یه مقدار شناختت از خودت بهتر بشه 

2810