2777
2789
عنوان

جوش هورمونی

198 بازدید | 28 پست

بچه‌ها تنبلی تخمدان دارم روی چانه و خط فکم جوش میزنه به غیر از داروهای‌ هورمونی این جوشا راه‌حل دیگه‌ای دارن؟

پوستم روشنه یه دونه منافذ نداره این جوشای لعنتی دارن پوستم خراب میکنن😢

جهان به ساز ما نرقصید، اما از ما رقصندگان خوبی ساخت!🖤

کرم ضد جوش 

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
اینقد این کرم و ژلا دارم مشکل از توی بدنه اینا سطحی عمل میکنن

بله درسته بایستی درمان کنید اندرون رو.....

🙋🏻‍♀️معرف شما هستم برای کار در خانه🛍️با محصولات پوست و مو 🇨🇭برند تراست......هم میتونی مشاوره رایگان پوست و مو بشی و به قیمت تولید خرید کنی👉🏻 هر سوالی داری در روبیکا هستم TRUSTISHO فروش مشاوره خرید ووووو                              🛍️  فروشنده قوی =مصرف کننده قوی
اول اصلاح سبک پیج bardari_flora niloofarpco هایلاتهاشون بخون و اجرا کن این ریشه ای درمان میکنهبعد یک ...

دارم پیجشو خیلی رعایت میکنم شیرینی کم میخورم چربی کمتر ولی باز میزنه 

یه روتین ساده هم دارم 

میخام اقدام به بارداری کنم وگرنه قرصای هرمونی دو رو تا اخر عمر میخوردم 😪

قرص هورمونی تا حالا استفاده کردی؟

من راکوتان خوردم برگشت

قرص هرمونیم دکتر بهم داد تا زمانی که مصرف کنی نمیتونی بچه‌دار بشی شوهرمم میگه بچه میخام نمیتونم بخورم

کاش اندرون یه راه حلی داشت درمان میشد😢

مگه دارو مصرف نمیکنید؟؟

روتین زندگی تون رو تغییر بدید

2810