2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805
کجای سرت؟

پشت چمام و ابرو هام مخصوصا چشم راستم خیلی درد میکنه شقیقه هام هم همین طور اما طرف راست سرم بیشتر پیشونیم هم درد میکنهو کلا طرف راست سرم حتی گوش راستم هم درد میکنه و انکار گرفته انگار از طرف راست سرم به گردنمم رسیده از این طرف روی گونه هام و دماغم با پیشونیم حس سنگینی میکنم و نفسم خوب بالا نمیاد دندونای بالا هم یکم درد میکنه اما شقیقه و چشم راستم و داماغم خیلی اذیتم میکنه

اگه موقع خوردن بستنی یخی بضی مواقع پیشونیت درد بگیره سینوزیته

نه اتفاقی نمیوفته وقتی این کارا رو میکنم توضیح دادم اگه میشه بخونی و راهنماییم کنی

میگرن داری

منم فقط سمت راست  انتهای ابروم  تواین فاصله دردداشتم به همراه درددندانهای  سمت راست فک بالاوپایینم وچشم راستم .ولی توصیه اکیدمیکنم دندانپزشکی بری بررسی کنی دندانهات مشکل نداشته باشن.من دندان پزشکی رفتم.۹۰درصددردمیگرنم تمام شد

اومی بیند.درمحضراوهستیم.
میگرن داریمنم فقط سمت راست انتهای ابروم تواین فاصله دردداشتم به همراه درددندانهای سمت راست فک بال ...

نه مشکل از دندون نیست چون تازه رفتم دندون پزشکی چند تا خراب داشتم درست کردمشون

میشه توضیخی کهدادم و بخونی و راهنماییم کنی ممنون

عزیزم با این علایم هم‌ممکنه سینوزیت باشه هم میگرن😐

ولی اگه موقع درد از دماغت فشار هوا خارج نمیشه سینوزیت نیست

من خودم قبلا سینوزلت داشتم بیشتر قسمت بالای سرم و پیشونیم و دماغم درگیر بود 

درخواست دوستی ممنوع🚫🚫🚫🚫🚫
میشه توضیخی کهدادم و بخونی و راهنماییم کنی ممنون

به نور و سر و صدا حساس نیستی؟

اونایی که میگرن دارن با کوچیک ترین صدا سر دردشون شروع میشه و دوره ایه، فکر میکنم با قرص هم  خوب نمیشه

در کل چیزی نیست که اینجوری بتونی متوجه بشی میگرن داری یا سینوزیت، برو دکتر

2809