2777
2789
عنوان

دکتر سفته ی پونصد میلیونی از من میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 596 بازدید | 34 پست
اونوقت تقی به توقی خورد یا با یه بهانه سفته رو گذاشت اجرا من چه خاکی بریزم به سرم

میایم با نینی سایتی ها زندان ملاقاتت

❤️‍🔥اصن زن بهرامممم💍 😁  به نام خدایی که بهرام را افرید 😂🤚❤️  قشنگتر از چشات کجاست بگو برم‌بجورم🥺  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من قبلا ی جا سفته ۴۰ تومنی دادم حتی دنبالش نرفتم بگیرم خطرناکه؟دو سال از روش میگذره

رسید دارید بابت اینکه سفته رو بابت تضمین دادین ؟ یا روی سفته همچین نوشته ای هست؟

در کل بهتره پیگیر باشید و بگیرید 

آخه ۵۰۰ ملیون زیاده خیلی

ببین اگه خدایی نکرده اتفاقی هم بیفته چه پونصد تومن چه یه میلیارد باید بدی 

وقتی روی سفته بنویسی بابت ضمانت حسن انجام کار اونوقت دیگه نمیتونه سو استفاده کنه 

و اگر اتفاقی بیفته باید ثابت کنه کار شما بوده 

به اونم حق بده شمارو نمیشناسه میترسهرخب 

اما حتما اونجا دوربینم باید داشته باشه هااا

بدون اطلاع قبلی درخواست دوستی ندید و حتی الامکان  سوالاتتون رو در پستاتون بپرسید ❤️
رسید دارید بابت اینکه سفته رو بابت تضمین دادین ؟ یا روی سفته همچین نوشته ای هست؟در کل بهتره پیگیر با ...

من من دوتاسفته ۲۰میلیونی دارم موعدش گذشته پولمونمیدن چکارکنم کجابرم هی امروزفردامیکنن کمکم‌کن امشب بخاطرهمین باسوهرم دعوام شدمیتونی تاپیک آخرموبخونی

من من دوتاسفته ۲۰میلیونی دارم موعدش گذشته پولمونمیدن چکارکنم کجابرم هی امروزفردامیکنن کمکم‌کن امشب ب ...

اول اظهارنامه و واخواست با این کار بهش رسما اعلام میکنیدتا  بیاد بدهی رو بپردازه ...بعد از گذشت 10 روز از اقدام اول دادخواست حقوقی مبنی بر مطالبه وجه سفته..

خلاصه مبلغ زیادی نیست نسبت به پرونده های دیگه زودتر رای میگیرید با این حال ...اگر قسطی خواست بپردازه قبل از شکایت.... مشکلی نیست قبول کنید .

اول اظهارنامه و واخواست با این کار بهش رسما اعلام میکنیدتا بیاد بدهی رو بپردازه ...بعد از گذشت 10 ر ...

خیلی هزیته داره شوهرم میگه ۴تمن هزینه داره درسته یاالکی میگه؟بایدبرم دادگاه شرمنوه من هیچی بلدنیسم....بعداگ طول بکشه همون اصل پول رومیدن سودواینانمیدن دیگه..ممنونم ازت خداخیرت بده به حق این شب عزیز

اول اظهارنامه و واخواست با این کار بهش رسما اعلام میکنیدتا بیاد بدهی رو بپردازه ...بعد از گذشت 10 ر ...

میشه درخاستمدقبول کنیدیک کاردیگه دارم باهاتون اگه نمیسه زیرپست آخرم پیام بزاریداونجابگم