2777
2789
عنوان

داگز همصتر تپ هممممممه نابود شدن😂

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 54 پست
والا من از صد در صد ۱۰ درصد امید داشتم پول بشن پس زیاد روشون حساب نکردم یه یارو تو قطار دیدم عن ...

اوناعم دیگه رد داده بودن والا

من امید داشتم ولی نه خیلی

خودمو آماده کرده بودم واسه اینکه هیچی نشه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
اوناعم دیگه رد داده بودن والامن امید داشتم ولی نه خیلیخودمو آماده کرده بودم واسه اینکه هیچی نشه

منم مث شما بازی میکردما  اما نه جوری که بگم با پولش فلان  کنم  اتفاقا  همیشم گفتم  پول شدنش  نهایت  خودشو بترکونه پنج  تومن  ده تومن بشه

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونی این ربات ها از قبل هم بودن دلیل اینکه این چند ماه خیلی شلوغ شد فقطو فقط این بود که با پ ...

میدونم

قبل نات کوین هم بودن اما نات کوین اولین رباتی بود که تپ تپ میزدی

هرچند وقت یبار فکر میکنم ربات نات کوین رو اوردم ولی بازش نکردم میسوزم 😂

داداشمم زیاد جمع نکرد میگفت الکیه ولی لیست شد ۲۰۰ هزار فروخت یکم داشت

واییی اونایی که جمع میکردنو قبلا مسخره میکردیم بعد که لیست شد دیدیم مسخره خودمونیم 🤣

یه کلیپ بود که داشت هی میزد که نات جمع کنه قبلا میدیدم میخندیدم ولی لیست که شد دوباره دیدمش ولی این دفعه نخندیدم 🗿🥴

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

منم مث شما بازی میکردما اما نه جوری که بگم با پولش فلان کنم اتفاقا همیشم گفتم پول شدنش نهایت ...

آره دقیقا

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
میدونمقبل نات کوین هم بودن اما نات کوین اولین رباتی بود که تپ تپ میزدیهرچند وقت یبار فکر میکنم ربات ...

یبار تو قطار بودم خددددا  طرف رد داده بودددد  قشنگ بگم بالای بیستا ازین رباتا  داشت  چهل دققچیقه کنارش بودم ی ذگدقیقم از دست  نمیداد  این ربات  تموم  میکرد  میرفت  ربات  بعد چهار  انگشتی  تند  تند  میزد  میرفت  بعد  تا تموم  میشدن  باز از اول  از  ربات  اولی شروعد میکرد   عن  قضیه  در اورده  بود   الان  حال اون چیباشه😂😂🥴

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 
یبار تو قطار بودم خددددا طرف رد داده بودددد قشنگ بگم بالای بیستا ازین رباتا داشت چهل دققچیقه کنا ...

دلم واسش سوخت 💔😂

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

امروز لیست میشه داگز سایت معتبر خبرداده

من ندارم