2777
2789
عنوان

همسایه مون واسه کنکور پسرش چهارصد تومن خرج کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1050 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخواد اساتید خصوصی بگیره و یه مشاوره ی عااااالی واقعا همین حدودها میشه

منم باورم نمیشد ولی رفتم حساب و کتاب کردم دیدم میشه ، بعد احتمالا سه یا چهار سال کنکوری درس خونده 

❤️🤍PEGAH🤍❤️

چه رشته ای چی قبول شده

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

همکارم تهران جلسه ای ۱۵۰۰ به هر معلم دخترش پول میده...میان خونه

برای چهار درس اصلی

هفته ای ۱۲ میلیون

بذار...بگذار...گذاشتن...مخففش میشه بذ نه بز  (من ملکه آبی پوش ملکه علم عشق و ثروت هستم)...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .

راست میگه ماهم واسه خواهرم سال ۹۵ اندازه پول ی پراید  خرج کردیم ولی دیگه پزشکی آورد اما ب نظرم  ارزش نداشت آدم اگه میخواد بخونه خودش باید بخونه

حالا این بنده خدا چی اورده؟ رتبش چطور شده

.......

من چرا اول فک کردم چهارصدهزار تومن و تو میخای بگی چقد کم بوده 😐🤣

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️
راست میگه ماهم واسه خواهرم سال ۹۵ اندازه پول ی پراید خرج کردیم ولی دیگه پزشکی آورد اما ب نظرم ارزش ...

پزشکی کجا

اگه دنبال عشق و توجهی، اگه دنبال یه رابطه خوبی......... اول با خودت وارد رابطه عاشقانه شو. خودتو بغل کن، به خودت اهمیت بده، برا خودت کادو بگیر، خودتو سورپرایز کن، خودتو دوست داشته باش ❤️ راز اینه: اول باید خودت عاشق خودت بشی ❤️😊❤️