2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🙄دروغه؟

مشکلات خاص روانی داره بابا. دروغ می گه. داستان می سازه. با چند کاربری. اسم عوض می کنه. جنسیت عوض می کنه. خونواده عوض می کنه.هر بار با یه داستان جنجالی همه رو جمع می کنه. وقتشونو می گیره. ملت دلشون می سوزه. کلی راهنمایی می کنن. همه رو به یه ورش می گیره و فردا تاپیک جنجالی بعدی. یه بار خودش کور می شه یه بار خواهرش یه بار داداشش.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
مشکلات خاص روانی داره بابا. دروغ می گه. داستان می سازه. با چند کاربری. اسم عوض می کنه. جنسیت عوض می ...

ای وای.بخدا از  غصه ی داداشش سردرد شدم.

از طرز حرف زدنش خوشم نیومد رفتم بیرون از تاپیکش.

خدا شفاش بده اگر اینجوریه.با روح و روان ادما بازی میکنه

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉
مشکلات خاص روانی داره بابا. دروغ می گه. داستان می سازه. با چند کاربری. اسم عوض می کنه. جنسیت عوض می ...

ایشالله بمیری ایشالله عذاداریت بیام خدا نگذره ازت ایشالله هرکسی ک هست جلوت قرض بشه ایشالله گور ب گور بشی ب حق امام حسین خداا نگذره ازین اربعین بترس ببین گناهم بیوفته گردنت روز خوش نبینی ب حق ۴ تن

ایشالله بمیری ایشالله عذاداریت بیام خدا نگذره ازت ایشالله هرکسی ک هست جلوت قرض بشه ایشالله گور ب گور ...

هیچیم نمی شه. سالم و سرحال همینجا هستم دروغای تو رو رو کنم.  نفریناتم می خوره تو سر خودت همش.

ایشالله بمیری ایشالله داغ عزیز ترین کستو ببینم بیایی بگی علط کردم ک اومدم تحمت زدم ایشالله خدا نگذره ...

من اگه از نفرینای تو می ترسیدم الان اینجا نبودم بچه. حال خودم و عزیزانم خوب خوبه. هر وقت خواستی بیا خبر سلامتیشونو بهت بدم.

هیچیم نمی شه. سالم و سرحال همینجا هستم دروغای تو رو رو کنم. نفریناتم می خوره تو سر خودت همش.

ببین امام حسین بالا سره ایشالله جوابتو میده ببین کی دروغمیگه ایشالله داغ عزیز ترین کستو ببینی ایشالله بیای با شکلک برام گریه کنی میفهمی بخند ایشالله بلای بیاد سرت 

من اگه از نفرینای تو می ترسیدم الان اینجا نبودم بچه. حال خودم و عزیزانم خوب خوبه. هر وقت خواستی بیا ...

ایشالله میبنی زودتر خودت بتر دچار مشکل بشی ب این شب عزیز نمیگذرم نفرینتم پشتته 

من اگه از نفرینای تو می ترسیدم الان اینجا نبودم بچه. حال خودم و عزیزانم خوب خوبه. هر وقت خواستی بیا ...

مسخره کن ایشالله ب زودی خدا کمکم میکنه و اه و نالم میگیره ایشالله گناهم بیوفته روت ایشالله مشکلام بیاد برای تو بفهمی بیایی بگی غلط کردم ببخش منو ...