2777
2789

با خودمون و خدای خودمون که یه کار بدی رو بذاریم کنار.. توبه کنیم و طلب بخشش . انشاءالله خدا کمکم کنه منم ثابت قدم باشم تو تصمیمی که گرفتم

ولی من برای این دنیای شلوغ ساخته نشدم...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم دعا کنین ب عشقم برسم  همه قول هایی ک دادم ب خدای خودم رو سرشون میمونم

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
چرا نمیتونی بخونی؟ چی باعث میشه نخونی؟

حال نداشتن حال روحی خراب جون تو بدنم نیس میرم نماز بخونم بدنم میخواد ول بشه انگار اصلا حوصله هیچی ندارم اینا باعث شده نمازم اصلاا هیچجوره نتونم بخونم وقتی میخوام بخونم عذاب میکشم تا بتونم پاشم وضو بگیرم بخونم نخونمم عذاب وجدان دارم چند روز ب خودم قول میدم ک دیگه همیشه بخونم ولی دو روز بعدش کلا ول میکنم نمیدونم چرا نمیتونم همیشه بخونم

کاربری دست دو نفره منو خواهریم(دوستم)🥰
حال نداشتن حال روحی خراب جون تو بدنم نیس میرم نماز بخونم بدنم میخواد ول بشه انگار اصلا حوصله هیچی ند ...

اینا همش وسوسه ی شیطانه. درسته نماز خوندن سخته قبول دارم..‌باد صبا رو نصب کن . وقت اذان وقتی صدای اذان از گوشیت شنیدی شریع پاشو.. تو هر حالی که بودی.. کم تیار ادامه بده. مطمئنم موفق میشی

ولی من برای این دنیای شلوغ ساخته نشدم...