2777
2789

ببین چرا خودت رو آزار میدی برو دکتر زنان برات اول تست بتا مینویسه مثبت بود که مبارکه و بهت شیاف و استراحت میده 

منفی باشه می‌فرسته سونو لگن و رحم و تخمدان ببینه مشکل از کجاست 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=350916427]ببین چرا خودت رو آزار میدی برو دکتر زنان برات اول تست بتا مینویسه مثبت بود که مبارکه و بهت شیاف و اس ...[/QUOTE

اخه چند جا نوشته بود علایم بارداری خارج از رحم لکه بینی هس که من ده روزه دارم..بی بی چک هم منفی هس..

منم دقیقا بعد از 25 روز که گذشت از پریودم رفتم دکتر منم لک بینی که چه عرض کنم پریود میشدم انگار 4تا بی بی ام منفی بود 

به هیچ کس هم نگفته بودم تا اینکه به دکتر خانوادگیمون پیام دادم گفت کد ملی بگو برات تست بنویسم اول صبح برو انجام بده یعنی به حدی من مطمن بودم نیستم که جواب آزمایشم آماده شد گرفتم نگاه نکردم اومدم خونه دیدم وای بتا 200 هست 

سریع نوبت دکتر گرفتم و رفتم اونم منو فرستاد سونو واژینال دیدم هفت هفته و 1 روزم هست قلب گل پسرمم تشکیل شده بود 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
[QUOTE=350916427]ببین چرا خودت رو آزار میدی برو دکتر زنان برات اول تست بتا مینویسه مثبت بود که مبارک ...

حالا چرا بدترین حالت ممکن رو حدس میزنی؟ مگه دکتری، به گوگل توجه نکن بابا 

هزاران دلیل ممکنه وجود داشته باشه 

منم داشتم بعد که فهمیدم دکتر دعوام کرد گفت چرا زودتر نیومدی گفتم بی بی منفی بود گفت فقط استناد به آزمايش بکن بی بی چیه 

منم دقیقا بعد از 25 روز که گذشت از پریودم رفتم دکتر منم لک بینی که چه عرض کنم پریود میشدم انگار 4تا ...

ای خدا😍منم الان رفتم ازمایش بتا دادم..خیلی ترس دارم..اخه اولین باره اینطوری میشم..تو نی نی سایت هم خوندم بیشترهاشون گفته بودن که خارج از رحمم هستش..منم دیشب از لکه بینی خسته شدم زنجبیل خوردم کخ یکم لکه بینی م بیشتر شد باز گفتم از بدم مطمعن بشم

ای خدا😍منم الان رفتم ازمایش بتا دادم..خیلی ترس دارم..اخه اولین باره اینطوری میشم..تو نی نی سایت هم ...

ولی دختر آخه چرا زنجبیل خوردی مگه مطمن بودی 

من زمانی که نمیدونستم، همه غلط کرده بودم دور از جونت خونه تکونی کردم، کاچی خوردم، کل خونه رو پودر سوسک زدم تازه من کارمندم هستم سر کارم میرفتم از 7صبح تا 2ونیم بعد از ظهر 

چیزی که خدا بخواد میمونه 

اینجا مگه دکترن آخه دکتر هم می‌فرسته سونو اینجا چجوری فهمیدن خارج رحمی هست 

اصلا دور از جون یه درصد باشه بازم باید دکتر بری سونو بدی دیگه 

ایشالا که خیره و خوش خبر میای بهم خبر میدی 

نگفت کی اماده میشه؟ 

برام دعا کن..امشب یا فردا صب اماده میشه..

الهی به حق شب اربعین امام حسین به حق جد پسرم هرچی خیره برات رقم میخوره عزیزم