2777
2789
عنوان

پسر دارا ک ختنه کردین لطفا بگین🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 423 بازدید | 55 پست
من بچم ۷ ماهشه.چهل روزش بود.بردیم صنیع خانی خواستن حلقه بندازن ک نشد .به روش سنتی بخیه زدم .سریع خوب ...

میگن هر چی تو سن کم انجام بدی خیلی ببخشید التش کوچیکتر میشه؟ درسته؟

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به هیچ عنوان حلقه نکن خیلی بده،فقط به روش بخیه ،حلقه خیلی از اطرافیان بچه‌ها شون مشکل پیدا کردن،چون کم کم حلقه کنده میشه بچه ت اذیت میشه.ولی تو روش بخیه بچه فقط یکی دو روز اول یکم اذیت میشه.اونم با مسکن قابل درمانه.

چهل روزه بود تقریباً پسرم با حلقه ختنه صورت گرفت 

روز اول یک کم اذیت بود بعد خوب شد خداروشکر 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
۳ماه

میگن تو سن کم انجام بدی سایزش بعدها تو سن رشد و ۹ ۱۰ سالگی کوچیک میشه. ادم نمیدونه چیکار کنه

امیرمحمد نازنینم  روز ۳شنبه ۱۳شهریور ۴۰۳ ب جمع خانوادگی مون اصافه شد  منو بابا و ابجی حنانه و بهار خیلی دوستت داریم❤💋 ان شالله ک در پناه خدا همه تون سلامت؛ موفق و خوشبخت بشید🥲 خدایا ممنونتم 😘
نمیدونم .ولی بچه بزرگ شه اذیت میشه خیلی.

همون دیگه. مادرم اینا میگن ان شالله دنیا اومد تا ۴۰ روزگی ختنه کن. اینجا ی عده میگن نکن درست نیست و فلان

2810