2777
2789
واقعا دوتا بچه کمه ؟من دوتا دارم برتی سومی دو دلم بعضیا میگن نیار بسه برات سخت میشه ،به نظر شما چند ...

باور کن کمه

من 44 سالمه

کمرم چند سال پیش شکست عمل کردم پلاتین گذلشتم

وگرنه الان بچه میاوردم

دخترم همش گله داره تنهاست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگر هم منتظری با این حال و روحیه یکی بیاد با شما ازدواج کنه دیگه همه چیز روبه راه میشه و حالت خوب می ...

ن عزیزم من منتظر هیچکی نیستم دیگه از من گذشته این حرفا هدفای بزرگتری دارم

از هیچکسم توقع ندارم خخ

پس چرا اوناییکه زود ازدواج میکنن روتو همین سایت توبیخ میکنن؟الان همه دارن به اسی میگن خطرناکه و فلان ...

من با دیگران کاری ندارم 

چیزی رو هم توبیخ نمی‌کنم چون اساسا زندگی دیگران به من مربوط نیست.

من فقط میگم اگر پدرها و مادرهای ما توی سنین بالا هم بچه دار میشدن بخاطر این بوده که تعداد بچه‌ها زیاد بوده و بچه‌ها انقدر درگیر بازی و خواهر و برادر بودن که اصلا وقتی نداشتن به سن پدر و مادر فکر کنن.

ولی امروز چون شرایط جامعه با زمانی که ما بچه بودیم متفاوته،نوع نگاه بچه هم متفاوته.

در ضمن ازدواج توی سن مناسب به معنای ازدواج زود نیست!

۲۶ سالگی سنی نیست که!

اینکه اون بچه هم حق داره تا یه سنی تجربه‌ی پدر و مادر جوون رو داشته باشه؟ما نباید همیشه به حق خودمون ...

عزیزم الان سن ازدواجم بالاست, خیلیان که بعد35 ازدواج میکنن , ینی هیچکدومشون نباید بچه بیارن؟

روزای خوب منم میاد

الانا که دیگه علم پیشرفت کرده آزمایشات کافی و کامل میدین تحت نظر پزشک هم انشالله باردار میشین هم فرزند سالمی دنیا میارین . من نمیفهمم چرا میگین ظلمه اتفاقا حرف شما ظلمه . یه مادر عاقل  تمام عشق و وجودش رو برای فرزندش میذاره اتفاقا. هیچ نگران نباشید فقط دائم تحت نظر دکتر باشید انشالله بارداری خوب و فرزند خوب و سالمی دنیا میارید خیلی هم خوب و عالی

برای دختر از بیست و پنج تا سی سن مناسبیه بعدش دیگه ادم حوصله خودشم نداره

همه یک جور نیستن بعدم وقتی ادم بچه نداره با تولد فرزندش هر سنی که باشه عشق و انگیزه داره حتی عاقل تره و وقت بیشتری برای بچه میذاره.

چرا داری اشتباه میگی اتفاقا بعد ۴۰ خیلی خطزناک و پر ریسک میشه بارداری مادر بزرگ من تو ۴۰ و خورده ای ...

این چه حرفیه اون موقع علم انقد پیشرفته نشد کلی آدم موفق سراغ دارم که در ۴۵ سال به بالا به دنیا اومدن.

من اولی رو تو۲۳سالگی اوردم دومی ۲۷ الان ۳۲ فکر سومی هستم بعصی وقتا میگم خیلی دیره اخه یه بچه کوچیک ی ...

چرا یه زنی رو که با عشق و ارزو میخواد باردار بشه دلسرد میکنید آخه. شما سه تا بیاری ولی ایشون فکرشو نکنه؟چرا دیره  خیلی هم خوبه