2777
2789
به وقتش خواهی فهمید که به نفعت بوده که با آن آدم ها ازدواج نکری ، حتما خدا برات خیلی بهتر از آنها رو ...

قربون خدا برم هر طور صلاح میدونه ولی من بیخیال شدم تا دیکه چشم انتظار نباشم😔 

الهی که هیچ کس هیچوقت چشم انتظار نباشه

زندگی کردن من مردن تدریجی بود/آنچه جان کند تنم عمر حسابش کردم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینکه اون بچه هم حق داره تا یه سنی تجربه‌ی پدر و مادر جوون رو داشته باشه؟ما نباید همیشه به حق خودمون ...

پس چرا اوناییکه زود ازدواج میکنن روتو همین سایت توبیخ میکنن؟الان همه دارن به اسی میگن خطرناکه و فلان 

ازونور طرف دیروز تاپیک زده ۲۶سالمه خواستگار ندارم رو میگن الان اوج بچگیته شوهر چیه ازیور به اسی میگن تودیگه پیرشدی واقعا سرزمین عجایبه اینجا

پسر کوچیکتر از خودشون میخان؟وای این تاپیک چقدعجیب بود برام مخصوصا کامنتا 😳😳😅

باور کن وقتی باهاشون حرف میزنم و معیارهای ازدواجشونو تو این سن میگن هنگ میکنم چیزایی میخوان ک من هنوز بعداز ۱۴ سال زندگی مشترک با برادرشون بهش نرسیدم 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
پس چرا اوناییکه زود ازدواج میکنن روتو همین سایت توبیخ میکنن؟الان همه دارن به اسی میگن خطرناکه و فلان ...

برای دختر از بیست و پنج تا سی سن مناسبیه بعدش دیگه ادم حوصله خودشم نداره

بعدشم شما بهتره با یه متخصص زنان در ارتباط باشیاخه اومدی تو سایت نظر میگیریمعلوم نیس هر کسی با چه سو ...

میخواستم اینجا  تفکرات آدم ها رو ببینم که خب خیلی جالب بود برام، و به نتایج جالبی راجب جامعه رسیدم

نظر همه دوستان بسیار برام محترم هستش چون هرکسی طبق شرایط و استاندارد های خودش نظر میده و احترام همه دوستان واجبه ولی خب بد هم نیست یکم سعی کنیم همجنس های خودمون رو کمک کنیم 

ببین شما که از همین حالا حوصله خودت رو هم نداری! ولی بد نیست تجربه آدم های مجرد خوشبخت رو هم بشنوی

اگر هم منتظری با این حال و روحیه یکی بیاد با شما ازدواج کنه دیگه همه چیز روبه راه میشه و حالت خوب میشه و خوشبخت میشی ، باید بهت بگم سخت در اشتباهی چون بجز خودت هیچ کسی نمیتونه خوشبخت و خوشحالت کنه

شما چند سالته من ۳۶سالمه دوتا بچه دارم همه میگن یکی بیار حتی بچه هام جدیدا میگن مامان داداش میخوایم ...

من ۳۳سالمه پسر منم میگه داداش میخوام دخترم هنور کوچیکه اونم بزرگ بشه حتما میگه من خواهر میخوام

متاسفانه سطح فرهنگی جامعه ما خیلی پایین تر از حدجهانی هستش در این زمینه ها و ما مردم هم نمیخوایم پیش ...

عزمزمه مردم قدیما تا وقتی پریود میشدن بچه دار میشدن هیچ مشکلی هم پیش نمی اومد ،من یکی از استادام هم سن شما رفت آی وی اف کرد سه قلو پسر خدا بهش داد ،عمر هم دست خداست ،یکی میبینی ۹۰ سال عمر می کنه یکی هم بیست سال ،شما هم به نظر من به حرف دکترت گوش بده بعد شیش ماه برو بکار ،ان شاءالله خدا بچه های سالم و صالح بهتون بده به حرف کسایی هم که نا امیدت می کنن گوش نده