2777
2789
از نظر جسمی می شه ولی مشکلاتش چیزای دیگس. ده سال بعدش مادر بالای ۵۵ سالشه و بچه یه بچه ی ده ساله ی پ ...

دستت درد نکنه با این امید دادنت 

پس چرا هر چی آدمه هفتاد هشتاد. سالس زنده هست  ؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا داری اشتباه میگی اتفاقا بعد ۴۰ خیلی خطزناک و پر ریسک میشه بارداری مادر بزرگ من تو ۴۰ و خورده ای ...

چه اشتباهی؟ 

چون خاله ی شما مشکل داره پس همه مشکل دار میزان؟ 

مادرشوهرم پسر آخرشو 45 سالگی زاییده

ماشالله اینقدر رشید و قد بلند و خوش اخلاق و موفقه

یا مادربزرگ خودم خالم که با من همسنه تو 48 سالگی زایمان کرده

خدا رحمتش کنه

اینقدر خالم زبل و خوشگله

الان پزشکی پیشرفت کرده اگر مشکلی هم باشه رفع میشه

جریان امید و  ناامیدی نیست ...

منطقی فکر کنید از نظر علمی و بدنی بعد بارداری بشدت آسیب می‌بینید و چون سن بالاست توانایی بازسازی دوباره بدن خیلی کم و  نیست پس خیلی شکسته می‌شید ...

از طرفی تو بهترین دوران جوانی فرزندتون احتمالا نیستید و تنها و بی سرپناه تشکیل خانواده می‌شده...

و نه صرفا شما بلکه برای هرکسی همین جریان و عمر زندگی که شما از نه ده سالگی توانایی باروری داری...

و از طرفی احتمال بچه مونگولیزم بسیار بسیار بالا 

راست میگیاولی رو ۲۷ اوردم چقدررر حوصله داشتمدومی ۳۲ با اینکه حتی حتی یک درصد کم نمیذارم برا بچههمه ه ...

ببین خودمون کیفیتش و درک میکنیم، اطرافیان نه

اینکه لحظه شماری میکنی بخوابن مغزت آروم بگیره

من دومی رو با صلاحدید روانشناس کودک آوردم، دخترم واقعا بچه سخت و بدقلقی بود

اینو باور نمیکنم تازه داری میگی خالت باید ثابت کنی خخخ

😂😂در اصل میشه خاله مامانم ولی خب دیگ توضیحات زیاد نمیخواستم بدم 

ولی خب اینا خیلی دکتر و اینا رفتن آخرش یائسه بود حامله شد حالا چطوریشو نمیدونم

چرا داری اشتباه میگی اتفاقا بعد ۴۰ خیلی خطزناک و پر ریسک میشه بارداری مادر بزرگ من تو ۴۰ و خورده ای ...

تو سن مادربزرگا بله گلم , ولی الان اون زمان نیست و علم خیلی پیشرفت کرده , اون موقع مگه غربالگری و سونو سه بعدی و اینا بود؟؟؟

روزای خوب منم میاد
خالم ۴۶ سالگیحامله شد بچه چهارم۷ ماهه ب دنیا اومد روده شم مشکل داشاعمل کردن ۲ماه بیماریتان بودزن دای ...

انشالله که بسلامتی زایمان میکنن. چه ربطی داره ! من خ.دم 7 ماهه به دنیا آمدم مادرم هم 28 ساله بود کاملا هم سالم بودم زمان تولد با 3/5 کیلو وزن! تا مقطع دکترا هم درس خواندم

چه اشتباهی؟ چون خاله ی شما مشکل داره پس همه مشکل دار میزان؟ مادرشوهرم پسر آخرشو 45 سالگی زاییدهماشال ...

نگفتم حتما مشکل دار میشع

میگم ریسکش میره بالا

واسه همین توصیه نمیکنن

اکثر اختلالات هم ببخاطر سن بالای پدد مادره

مثل سندرم داون و....

من کاری ب استارتر ندارم

خدا بیامرزه مادربزرگ مو ⚘
زن ها لامصب ها پیر نمیشن خخخخخ

اره دیگه درسته سن مهمه ولی خب آدم ۲۵ ساله دیدم بقدری از نظر روحی آشفته و بی ثبات و درگیر ک اصلا نباید یه بچه کنارش باشه ولی دیدم سن بالاتر آرام تر و با روحیه تر 

با این جمله ی زایمان بعد از 40 پر ریسک و خطرناکه تونستن رشد جمعیت ایران رو متوقف کنناین جمله از دکتر ...

الان نود میلیون هستیم کمه ؟.

ما سه ماهه نه آب داریم نه برق ی روز در میون 

این حرفها چیه 

خوب آدم باید قبل از چهل باردار بشه حالا استثنائات هم هست و انشالا که ایشونم بچه دار میشن