horibehesht مدیر استارتر عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 3308 عنوان هیچ جا خونه خود آدم نمیشه 142 بازدید | 15 پست دو روزه خواهر شوهرم زایمان کرده دو شبه اینجا میخوابیم با اون یکی خواهر شوهرم و مادر شوهرم کلافه شدم تا کی ادامه داره خدا 1403/06/03 | 13:08 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zy1377 عضویت: 1402/03/30 تعداد پست: 9104 خب برو خونه خودت وا😐 حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6975 چه خبره مگه۱۰قلوآوورده مگهنوبتی بمونیداونجا مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
مهییییسااااا عضویت: 1402/09/11 تعداد پست: 743 بدبخت زایمان کرده رفتن خونش موندیمبعد طلب کارن هستید نوبرین والا
دخی_ارشادی عضویت: 1399/12/19 تعداد پست: 1424 تو اونجا چیکار میکنی دقیقا ؟؟؟ مُردیم از خوشی، خوشیم بسکه مُردیم پیک آخر جام زهر بود، تا تهشو خوردیم ❤️🩹.
چرچیلم عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 4764 وا هم میمونیدهم مننت میزارید 🧜♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜♂️
horibehesht مدیر استارتر عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 3308 تو چرا میمونی پاشو برو خونتون خب خب اگه برم ناراحت میشن مادر شوهر خودش و مادر شوهر من و خواهر شوهرم اینجا میخوابن منم تک زنداداشم میترسم برم ناراحت شن
_30p_a_n_a_h عضویت: 1403/02/03 تعداد پست: 5902 اون بند خدام راضی نیس دورش انقد شلوغ باشه اگه تحملتون میکنه تو رودروایسی گیر کرده جم کنید برید خونه هاتون یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند
horibehesht مدیر استارتر عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 3308 بدبخت زایمان کرده رفتن خونش موندیمبعد طلب کارن هستید نوبرین والا من از خدامه برک ولی میترسم اگه برم بگن تحویل نگرف
mmmmmryammm عضویت: 1401/11/04 تعداد پست: 7986 خدایی ترجیح میدم هیچکس نباشه تو این مواقعب نظرم بیشتر مزاحمید تا کمک دستشاید بیچاره بخواد بیب بدهیا بخواد راحت باشه تو خونش دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
mmsshhdsh عضویت: 1401/08/25 تعداد پست: 5834 خب اگه برم ناراحت میشن مادر شوهر خودش و مادر شوهر من و خواهر شوهرم اینجا میخوابن منم تک زنداداشم میت ... نه بابا چه خبره مگه بدبخت زاییده اپولو هوا نکرده که برو به خودش بگو من دیگه برم اینجا زیادن بهت میرسن
چرچیلم عضویت: 1403/05/06 تعداد پست: 4764 خب اگه برم ناراحت میشن مادر شوهر خودش و مادر شوهر من و خواهر شوهرم اینجا میخوابن منم تک زنداداشم میت ... نترس روشون نمیشه بگن برواما تو خودت پاشو برواصلا بعد از زایمان حوصله شلوغی رو نداره آدم 🧜♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜♂️