2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه خبره مگه

۱۰قلوآوورده مگه

نوبتی بمونیداونجا

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

اون بند خدام راضی نیس دورش انقد شلوغ باشه اگه تحملتون میکنه تو رودروایسی گیر کرده جم کنید برید خونه هاتون

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

خدایی ترجیح میدم هیچکس نباشه تو این مواقع

ب نظرم بیشتر مزاحمید تا کمک دست

شاید بیچاره بخواد بیب بده

یا بخواد راحت  باشه تو خونش

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
خب اگه برم ناراحت میشن مادر شوهر خودش و مادر شوهر من و خواهر شوهرم اینجا میخوابن منم تک زنداداشم میت ...

نه بابا چه خبره مگه بدبخت زاییده اپولو هوا نکرده که برو به خودش بگو من دیگه برم اینجا زیادن بهت میرسن

خب اگه برم ناراحت میشن مادر شوهر خودش و مادر شوهر من و خواهر شوهرم اینجا میخوابن منم تک زنداداشم میت ...

نترس روشون نمیشه بگن برو

اما تو خودت پاشو برو

اصلا بعد از زایمان حوصله شلوغی رو نداره آدم

🧜‍♂️هیتلرم خوبه اما من عاشق با پنبه سر بریدن های چرچیلم🧜‍♂️