2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم ببخشید ولی یاد لباس یانگوم افتادم استین کلوش بود اصلا قشنگ نیس خیلی شلوغ پلوغه معذرت

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
نه اومدیم شهرستان به کسیم نشون ندادم اینو ازم تقلید نکنن

با این حرفت میشه به تاپیکت شک کرد که چطور یه دختر خانم همچین لباسی که شبیه لباس خدمتکاراس رو برای مهمونی عروسی  بخره بعد بگه قایم کردم کسی تقلید نکنه

بعد میخواید شوهرم کنید  

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
کاربرا رو مسخره کرده اونا هم فک میکنن راست میگه

چرا فک کردین همه خبر دارن آخه ؟

من اصن نمیدونستم کاستوم چیه، صرفا عکس رو دیدیم ترسیدم از لباسه اینقد یه جوری بود.. ولی دیگه بقیشو نمیدونستم منم

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼

بنظرم تاپیک سرکاریه 

آخه اون چه لباسیه واقعا چطوری میخواستی اون رو بپوشی ؟؟؟؟؟

تیشرت و شلوار لی بپوشی که بهتره خیلی 

معجزه [تُویـی] کِه میتونی با لبخندت حالمو خوب کنی(:💍♥️ متاهل👩‍❤️‍👨 

2810