2777
2789
عنوان

عمل بینی و علائم سرماخوردگی

58 بازدید | 2 پست

سلام اینکه دقیقا دو روز بعد از عمل بینی علائم سرماخوردگی داشتم میتونه طبیعی باشه؟ 

گلودرد ندارم ولی گوشام خیلی گرفته و حالت آبریزش و گرفتگی صدا دارم یعنی صدام کاملا مثل کسی هس که سرما خورده بینیمم کیپه با اینکه مش رو درآوردم.

الآن تقریبا ۴ یا ۵ روز میگذره از عملم و اصن تنفسم عادی و راحت نیس میشه کسایی که عمل کردین بگین ۴ الی ۵ روز اول وضعیتتون چطور بوده؟ کی تقریبا وضعیتتون نرمال شد؟ سر ۲۰ روز یه تنفس معمولی میشه داشت؟ حالا خیلی عالی هم نه در حد اینکه از این حالت کیپ بودن در بیای  

تایمی که این پستو گذاشتم نگرانیم درباره سرماخوردگی بعد از عمل بود ولی گفتم شاید بهتر باشه تجربه بعدش رو هم به اشتراک بذارم ضمن اینکه سرماخوردگی درکار نبود. حالا شاید به سابقه آلرژی مربوط می‌شد اما این علائم همزمان با کاهش التهابا کمرنگ میشه. من بعد از خارج کردن مش همچنان بینیم خیلی کیپ بود و تغییر زیادی احساس نکردم آبریزش بینی هم زیاد داشتم چیزی که واقعا نگرانم می‌کرد اما به مرور و مخصوصا بعد از باز کردن گچ گرفتگی و التهاب تا حد زیادی رفع شد هرچند هنوز هست یه مقدار و باید با شستشو و مراقبتهای دیگه به حداقل رسوندنش کمک کرد در کل  اینکه تجربه هرکس متفاوته و در نباید زیاد نگران چیزایی شد که تا قبلش از بقیه نشنیدید :) 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید.