2777
2789
عنوان

اشکم دراومد از کار بچه ی سه سالم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 8773 بازدید | 251 پست

شما از اول خوندین که اول اون به این خانم گفت مریض روانی؟ بعد شروع به نفرین و بی احترامی کرد؟ 

اون خانم اگه پیام اولشو ببینی با احترام جواب میده 

اصلا به این چه ربطی داره ک تو تربیت این خانم دخالت میکنه؟ میخواد اصلاح بشه با نهایت ادبم میشه ، 

درضمن کار اون مادر بد بوده یا کسی که نفرین میکنه 

ایشالا بچه ۳ سالت بمیره ؟؟ 

دیگه کور که نیستیم ، شما هم فاز روشنفکری برداشتید قضاوت نکنید قضاوت نکیند راه انداختن، بعضی مسائل قابل قضاوت و برداشت هستن 

و منم اصلا به این خانم نگفتم دلت سیاه و بده 

فقط گفتم دعوا رو تو شروع کردی و نفرینم کردی کارت بده 

حالا  یه نفر میاد به من میگه ازت بدم میاد چون نفهمیی پشت سرشم شما لایک میکنی ،‌حالا خانم روشنفکر میشع بگی کی داره قضاوت میکنه؟

@miyseganeh صحبت کلامم با این خانم که تگ نمیشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوه اوه کاربری دوم اون خانمی؟ کسی که اول شروع میکنه به قضاوت کار یه مادر و میگه مریض حتما آدم عاقلیه ...

هرکسی یه نگاه سرسری هم ب کاربری من و اون خانم بندازه میفهمه زمین تا اسمون فرق داریم

واس همین حرف زدنات گفتم از اون ادمایی هستی که قضاوت الکی میکنی

باااش تو خوبی

بیخیال اذیت نکن خودتو 

اینجا ی مشت آدم مریض ریخته ک عقده های بیرونشونو سر مردم خالی میکنن

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن ،ناشناس من خوشحال میشم سر بزنی😍https://abzarek.ir/service-p/msg/1995622

بیخیال اذیت نکن خودتو اینجا ی مشت آدم مریض ریخته ک عقده های بیرونشونو سر مردم خالی میکنن

دقیقا همینه 

یه کلمه  قضاوت نکنید یاد گرفتن همش طوطی وار تکرار می‌کنن

و فکر میکنن مردم میگن وای چه با سواد و روشنفکر که این حرفو میگن 😄

میبینی تورو خدا؟🤦 ینی یه بچه ۳ساله بمیره خیلی گناهه.ولی یه انسان ۲۳ساله بمیره به جهنم البته من مرگ ...

اصلا کسی نمیتونه بشینه قضاوت کنه خیلی هم حق ب جانب..

بحث مرگ و میر رو ایشون شروع کردن و مرگ بچه برای مادر سخته تو هر سنی

سلیطه🗿باورت را قوی کن به نور، به امید..💫 
عزیزم میدونم خیلی حرف بدی زد و آدم عصبی میشهاما اول شما گفتی بمیر

خب اونم ب من می‌گفت بمیر 

کاربرقدیمی  رستا کوچولوام هستم ، تعلیق شدم تازه وارد نیستم ،نه ب تعلیق   نی نی یار لطفاً کاربریمو بهم برگردون ،اعصاب منو خورد نکن ،ناشناس من خوشحال میشم سر بزنی😍https://abzarek.ir/service-p/msg/1995622

من ندادم مامانم دادچرا اصن باهاش بحث کردم؟ من دلم نمیاد ازار بچه یا حیوونی رو ببینم قاطی میکنم گفت خ ...

مثل بچه کوچولو ها یه گندی زدی

حالا داری میندازی گردن بقیه

حداقل سر حرفت وایسا

افاضات میکنی برای تربیت بچه و کودک آزاری بعد آرزوی مرگ بچه میکنی 

به مامانت بگو حتما ببرتت روانشناس یا روانپزشک

2810