بچه ی پسر خاله شوهرم که ۸ سالشه ، تا حالا ۲ با تو جمع خانواده که با هم بودیم بچه منو که ۴ سالشه رو زده ، امشب که بچمو حل داد با سر خورد زمین و گریه کرد ، مامان و بابای اون بچه هم نه دعواش میکنن ، نه میگن چرا کردی ، نه ی اخم به صورتشون میارن . نه معذرت خواهی . منم هیچی نگفتم حالا دارم میترکم از عصبانیت
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
هل داد، دیگه مجبوری تو جمع محترمانه و جدی تذکر بدی
در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱
ماهم یه بچه این مدلی تو فامیل داریمیبار دخترمو زدپسرم غیرتی شد زدش نیم ساعت گریه میکرددیگه بعد اون ه ...
وای عزیزم😂
جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار😁زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡