2777
2789
چتههه حالا نکه دو دستی بت دادننننن😒😏🤣🤣بیا تو رو خدا قبول کن😏😒🤣🤣🤣🤣

دلتم بخوادددددددددد😌

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی داشتین کسی رو تجربه می‌کردین خیلی مواظب باشین.« شاید» اون داشت شمارو زندگی میکرد. مثل تو مثل من…R

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه بلد بودم خودم کار میکردم نمیذاشتم بابام روزی ۵۰۰...۶۰۰ به شالیکار بده...خودم پولشو میگرفتم😅

من از شالیکاری بدم میاد چون خیلی سخته خودم مزرعه دارم ولی پا نمیزارم.فقط برنج میخورم هر روز.یه روز پلو نخورم میمیرم  

اگه بلد بودم خودم کار میکردم نمیذاشتم بابام روزی ۵۰۰...۶۰۰ به شالیکار بده...خودم پولشو میگرفتم😅

ولی مجرد بودم کمک میکردم دلم می‌سوخت.بلد نبودم ولی همون روز اول یاد گرفتم.نشا ووجین اصلا چون میترسم تو اب زالو و کار ببینم ولی تابستون موقع جمع کردن همیشه کمک میکردم.خیلی خیلی سخته تو اون گرما کمر نمی‌مونه برای آدم.شبم که میخوای بخوابی از شدت خستگی خوابت نمیبره

ولی مجرد بودم کمک میکردم دلم می‌سوخت.بلد نبودم ولی همون روز اول یاد گرفتم.نشا ووجین اصلا چون میترسم ...

آره برای سلامتی خیلی ضرر داره اونام ک دارن کار میکنن نهایت ده ساله بعدش به انواع مریضیا دچار میشن

من از شالیکاری بدم میاد چون خیلی سخته خودم مزرعه دارم ولی پا نمیزارم.فقط برنج میخورم هر روز.یه روز پ ...

خوش بحالت که میتونی برنج بخوری

من عاشق بوی برنجم ولی دو لقمه میخورم سیر میشم 

اصلا نمیتونم برنج بخورم

ب اونا ک میخورن حسودیم میشه😅

من دوست دارم چاق بشمخیلی ام قرص اشتها و اینا گرفتم ولی نمیشه

دیگه بعضیا اینجورین.سوخت و ساز بدنت زیاده.بعضیا هم مثل من استعداد چاقی زیاد دارن.و البته خوش اشتها هم هستم  غذای خوشمزه به به  

دیگه بعضیا اینجورین.سوخت و ساز بدنت زیاده.بعضیا هم مثل من استعداد چاقی زیاد دارن.و البته خوش اشتها ه ...

نوش جانت .......من خودم آشپزم تو یه رستوران بزرگ ....همه چی واسه مشتریا درست میکنم خودم آخرش یه لقمه نمیتونم بیشتر بخورم 🤣🤣🤣

نوش جانت .......من خودم آشپزم تو یه رستوران بزرگ ....همه چی واسه مشتریا درست میکنم خودم آخرش یه لقمه ...

شاید بخاطر همونه همش بوی غذا بهت میخوره مشامت پر میشه.اشتهاتوکم‌میکنه .منم غذایی که کس دیگه بپزه بیشتر بهم میچسبه مخصوصا دستپخت مامان