2777
2789
زوشا به معنی زیبا.دلربا🥰🥰

دوست خوبم درمورد تاریخچه این اسم تحقیق کن؛گرچه از اسامیِ ایرانیِ اصیلِ ولی شنیدم اسم یه خانم بدکاره بوده...

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
دوست خوبم درمورد تاریخچه این اسم تحقیق کن؛گرچه از اسامیِ ایرانیِ اصیلِ ولی شنیدم اسم یه خانم بدکاره ...

ببخشید اون زویا بود نه زوشا....پوزش🙋‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسم دخترم نفس. شاید تکراری باشه ولی وقتی صداش میزنیم یه حس دوسداشتن خاصی نسبت بهش میگیرم یه حس خوبی ...

بنظرم خیلی قشنگه و هیچوقت تکراری نمیشه...منم دوست داشتم اسم دخترم و بذارم نفس ولی نشد  

هانا🥰معنی های مختلفی داره و اسم بین المللی هست. پناه، امید، هدیه خداوند

مامان یه پسر ناز و خوشگلم🥰 دختر قشنگم عزیزدل مادر😍من و بابا و داداشی بی صبرانه منتظر دیدن روی ماهت هستیم😍🥺خدایا مواظب دخترم باش، سالم بیاد بغلم❤
میشه چند تا اسم دخترانه ی کوردی قشنگ بهم بگی ؟ مثلا من تازه سوژین و هاوژین و شنیدم و برام جالب بود

من دوتا دوست کردی داشتم دوران مدرسه دوتا خواهر بودند روناک و دل نیا -دل نیا خیلی خاصه به نظرم

تو آذربایجان رسمه، اسم بچه های اول رو به اسم پدربزرگ یا مادربزرگ پدری میذارن. یعنی اسم دخترش و مادرش ...

عزیرم اطلاعات غلط نده .احتمالا تو اقوام شما رسمه 

ما همچین رسمی نداریم  و آذری هستیم

من اسم آیسان رو خوشم میاد میخواستم بزارم ولی همش یاد آیسان اسلامی میفتم چیکار کنم از ذهنم بره قیافه نحس اون؟  

بعدش هم ما شمالی هستیم آیسان اسم ترکیه بد نمیشه بزارم؟