2777
2789
عنوان

خواهرشوهربیشعوروبرادرنفمش

243 بازدید | 18 پست

رفتم دوروزشهرستان کلیک براشون کارکردم دوروزوغروب رفتم باغ که ب برادرای خودم توباغ سربزنم وقتی برمیگشتم ازباغ یه مشبالوبیاسبزدادن بهم برگشتم خونه مادرشوهرم همه خواهرشوهراموبرادرشوهرام اونجابودن تامنودیدیکیشون گفت این چه وضعیه!!خواهرشوهرم گفت بخاطریه مشبالوبیاسبزرفتی تااونجا!!با احترام نگه داشتم اونجادعواراه ننداختم!حالادوهفته دیگه پسربرادرشوهرم میخادبره سربازی اش پشته پامیپزه جاریم میگم نرم شوهرم اگه خواست تنهابره میگم من باب سلیقه اونانیست پوششم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2804
پسرخواهرشوهرمم ۳۰شهریورسربازیش تموم میشه جشنشه نرم میگم شوهرم خودش بره

خب چرا؟ من اصلا متوجه نشدم خب میگفتی نه من فقط رفته بودم سربزنم همینبخاطر چیزی نرفتم... شوهرت تنها بره عادت میکنه عزیزم پیش شوهرت باش

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
مانتوم کوتاه بود

من خودم مذهبیم محجبه هستم چادریم نمازم روزم سر وقته به دین وحجاب هم خیلی اعتقاد دارم 

ولییییی به هیچ عنوان پوشش دیگران به من مربوط نمیشه و هیچ وقت نمیگم چرا پوششت اینجوریه 

اخه به ما چه هرکسی میخات توی قبر خودش بخابه 

مگه حساب کتابش دست ما هست 

ازون بدم میادزبونشون زهرماره

بی خیال شو تنها بره هم ممکنه جای دخالت زیاد شه وقتی نیش داره کلامشون خب همون نیش ها رو در نبودت به شوهرت میزنن یا پرش می‌کنند شاید متوجه نشن شما از چی ناراحتی و برداشت دیگه کنند.... شوهرت چطوره؟

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤
2809