mymothersandme مدیر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 116 عنوان سلام کنکوریا شما میدونید تو کنکور امسال | مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 30 پست تاثیر یازدهم و دوازدهم هر کدوم چقدره تو نهایی؟و اینکه این درسته که عمومی و اختصاصی هر کدوم درصد تاثیر خودشونو دارن؟ خدایا شکرت 1403/06/02 | 19:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
itxray عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 2036 اره درسته ،تاثیرعمومی بیشتره .فکرکنم ۲۷درصده . ۲۸* آشناها بیرحـم ترازهَمن -
هانا16م عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 5342 ادبیات ۱۲ برای انسانی ترمیم کنم ؟ آرزو هـایــی هـَســـتَــــند بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال. تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..
mymothersandme مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 116 نه درصدی نیستشما تمام امتحاناتت بر حسب ضریب حساب میشه برای محاسبه ترازمثلن ضریب ادبیات از زبان بیشت ... متوجه شدم متشکرم🙏🏻💐😍 خدایا شکرت
هانا16م عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 5342 ادبیات ۱۲ برای انسانی ترمیم کنم ؟ ادبیات رو نهایی ۱۰ سالانه ۱۲ شدم دوباره امتحان بدم برای انسانی تراز خیلی میاد پایین؟امسال میرم دوازدهم آرزو هـایــی هـَســـتَــــند بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال. تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..
mymothersandme مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 116 ادبیات رو نهایی ۱۰ سالانه ۱۲ شدم دوباره امتحان بدم برای انسانی تراز خیلی میاد پایین؟امسال میرم دواز ... متوجه نشدم یعنی تو امتحان نهایی نمرتون ۱۲ شده بوده؟ خدایا شکرت
هانا16م عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 5342 متوجه نشدم یعنی تو امتحان نهایی نمرتون ۱۲ شده بوده؟ نه نهایی ۱۰/۷۵شدم سالانه آخر میانگین شدم ۱۲ ولی خیلی کم برای انسانی ظریبش ۱۸ هست 🙂تو کنکور خیلی مهمه آرزو هـایــی هـَســـتَــــند بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال. تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..
mymothersandme مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 116 ادبیات رو نهایی ۱۰ سالانه ۱۲ شدم دوباره امتحان بدم برای انسانی تراز خیلی میاد پایین؟امسال میرم دواز ... خوب اگه امکان خواندن دارید و میتونین نمرتونو ترمیم کنید شاید بهتره همین کار رو بکنید🙏🏻😍 خدایا شکرت
_بیدمشکــــــــ عضویت: 1403/05/27 تعداد پست: 1460 به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل ♡♡♡ که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم
هانا16م عضویت: 1402/08/12 تعداد پست: 5342 خوب اگه امکان خواندن دارید و میتونین نمرتونو ترمیم کنید شاید بهتره همین کار رو بکنید🙏🏻😍 ارع بهمون گفتن اگه ۱۵ هم شدید ادبیات باز باید ترمیم کنید زیر ۱۹ اصلا هیچ شانسی ندارید تراز خیلی خیلی میاد پایین ۱۰ که هیچ دیگه اصلا صفری آرزو هـایــی هـَســـتَــــند بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال. تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..
mymothersandme مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 116 متشکرم بابت اطلاعات مفیدتونحالا میدونم که باید واسه عمومی هم تلاش کنم🙏🏻😍 خدایا شکرت
mymothersandme مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 116 ارع بهمون گفتن اگه ۱۵ هم شدید ادبیات باز باید ترمیم کنید زیر ۱۹ اصلا هیچ شانسی ندارید تراز خیلی خیلی ... ایهیم😍💐 خدایا شکرت
mymothersandme مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 116 ولی آخه انگار یکم عجیب میزنهچجوری ممکنه عمومیا اینقدر مهم باشندشما مطمینید اینقدر تاثیر دارنانگار اینجوری فارسی همونقدر تو نهایی مهمه که زیست هست یا شیمی همونقدر که دینیه و... خدایا شکرت
mymothersandme مدیر استارتر عضویت: 1401/10/14 تعداد پست: 116 نتیجه نهایی اومد یا نه؟ پشت کنکوریم😍نمیدونم والاولی میخوام ایشالا کنکور بدم دوباره خدایا شکرت
3سه1403 عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 4059 ولی آخه انگار یکم عجیب میزنهچجوری ممکنه عمومیا اینقدر مهم باشندشما مطمینید اینقدر تاثیر دارنانگار ای ... بله عریزم خیلی خیلی مهمن هرطور حساب کنی اهمیت دارنچون در نهایت رو معدل هم اثر دارنشما فک کن همه نمرهات بیستهدینی و ادبیات مثلن ۱۰ شدی جدای از اینکه معدلت خیلی میاد پایین ترازتم نابود میشه این گفته شخص من نیس حرف خودشون هسنک ضریب دادن 🩵💙💙🩵