2777
2789
عنوان

هر کس سوال در مورد نوزاد و بچه داره بپرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 45 پست
خداحفظش کنه، خواهرمه 😂آره شیر میخوره ولی اتفاقا همین بهداشت به ما گفت غذا باید زیاد تر از شیر بخوره

خواهر؟؟؟ ای جانا😁

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
واقعا کسی که بچه ی زیر یه سال داره به هیچ کاری نمیرسه یا زرنگ بودن خود فرد هم تاثیر داره؟

عزیزم تو نیاز به یه چیز انگیزشی داری راهکار و راهنمایی داری تایم بندی و نظم میخوای مطمئن باش با بچه ۱ ماهه هم به همه کارات میرسی من جاریامو راهنمایی کردم خودم بچم ۲ ماهش نشده بود شروع کردم فرش شستن ظرف شستن ورزش تو خونه بچه بغلم بود پیاده روی میکردم چند نوع غذا پختن خرید کردن سخت بگیری سخت میگذره باید نهایت تلاشتو کنی هم افسرده نشی هم بچت آسیب نبینه مطمئن باش از زمان بارداری بچه حس میکنه میفهمه و خیلی حس و حالت به حس و حال اون بستگی داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🌺🩷🌺🩷همه کیگن بچه دومم ناخواسته بودهولی من میگم گناه داره ب این فرشته ها بگیم ناخواستهاینا خداخوا ...

ما هنگام هر کاری که انجام میدیم قدرت تفکر و اراده و تصمیم گیری داریم و همین تمایز ما با حیواناته مطمئن باش همیشه همه چیز ناخواسته نیست بیشتر از روی ندونستنه نابلدیه . ما بچه هامون هر چقدرم بد موقع متولد شن تو بدترین شرایط بازم مهرشون وقتی اولین بار لگد میزنه یا حسش میکنیم یا حتی میفهمیم وجود داره به دلمون میشینه چه برسه بخوایم نگاش کنیم و کاراشو حرفاشو ببینیم و گوش کنیم

عزیزم تو نیاز به یه چیز انگیزشی داری راهکار و راهنمایی داری تایم بندی و نظم میخوای مطمئن باش با بچه ...

متشکرم از راهنماییتون 

من بچه ندارم اما وقتی می بینم دور و بریام با بچه هیچ کاری جز خونه داری و بچه داری نمیکنن واقعا دل سرد میشم

الان با توضیحات شما خوشحال شدم که میشه هم مادر بود هم فعال

فقط خدا
واقعا کسی که بچه ی زیر یه سال داره به هیچ کاری نمیرسه یا زرنگ بودن خود فرد هم تاثیر داره؟

زیر یکسال که خیلی خوبه بچه من یکساله دهنم داره سرویس میشه چند روزه

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان
این زلزله ما چرا غذا نمی‌خوره؟ هر چی می‌بینه می‌گه اَم اَمدر طول روز مثلا میوه و نون و .. دوست داره ...

اصلا به زور به بچه غذا نده یا نیارش سر سفره چون باعث لجبازی بچه میشه در کل بچه ها تا دو سه سالگی ممکنه از دست مادر غذا نخورن و حوصله ندارن که بیش از ۴ یا ۵ دقیقه بیشتر غذا بخورند، اجازه بده که بچه با غذا بازی کنه و حرف بزنن و صدا تولید کنه و توام باهاش حرف بزن غذاهای رنگی با طرح و شکل مختلف بزار جلوش حتی از نمایش عروسکی استفاده کن اون بین مقداری هم بخوره و یا خودت با دست به بچه غذا بده. از غذاهای انرژی زا بیشتر استفاده کن.

خداحفظش کنه، خواهرمه 😂آره شیر میخوره ولی اتفاقا همین بهداشت به ما گفت غذا باید زیاد تر از شیر بخوره

از تولد تا ۱ سالگی شیر بر غذا اولویت داره 

از ۱ سالگی به بچه غذا بر شیر اولویت داره

متشکرم از راهنماییتون من بچه ندارم اما وقتی می بینم دور و بریام با بچه هیچ کاری جز خونه داری و بچه د ...

آره بابا حرص بخوری غصه بخوری زانوی غم بغل بگیری به خودت میای میبینی دلت رو غذا پختن و نگاه کردن به اطرافتم نمیره باید برنامه ریزی کنی که روزای زوج فلان کنم روزای فرد اینو ببینم اون کارو کنم هر چی فعالیتت و درگیری روزانت با زندگی و بچت بیشتر باشه هم حال خودت بهتره هم بچت هم همسرت ته دلش راضیه که چه زن شاد و فعالی دارم ممکنه بعضی آقایون نشون ندن ولی خوشحال میشن از فعالیت و شادی شما

به نظرت می‌تونم هم بچه بیارم هم درس بخونم؟

عزیزم ما هممون در طول زندگی به کلی چیز میز علاقه داریم که یکی بر دیگری اولویت داره تو بشین شرایط روحی و زندگیتو بسنج ببین میتونی از پسش بر بیای هر دو موضوع خیلی مهمن تو دو سال در طول تحصیل فرصت مرخصی . کلیم فرصت غیبت داری‌. اگه در خودت میبینی با همسرت به مشاور مراجعه کنید و بسم الله بگو شروع کن درس خوندن و اقدام واسه بارداری 

عزیزم تو نیاز به یه چیز انگیزشی داری راهکار و راهنمایی داری تایم بندی و نظم میخوای مطمئن باش با بچه ...

دقیقا چطوری

مثلا فرش میشوزی بچه هفت ماهه که چهار دستو پا می ه کجا میذاری؟

بچه ای که دوساعت سه ساعت یه بار نیم ساعت میخابه

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،

سوال منم جواب بده اگ میتونی برای بار سوم باردارم اصلااا تهوع ندارم ولی رفلاکس و ترش کردن معدم زیاده ک تحمل میکنم امااا بزاق دهنم خیلی زیاد شده همش دلم میخواد تف کنم اگه راه حلی داری بگو تا عمر دارم دعات کنم

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداجون پسرم رو سالم و صالح و بموقع برسون بغلم🥰🙏