2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من چندین سال هر چندماه یبار این دردو داشتم. خیلی‌خیلی شدید بود جوری که این اواخر حالت‌تهوع میگرفتم و گریه میکردم. کیست تخمدان داشتم. هفت ماه پیش عمل کردم چون انقدر بزرگ شده بود دیگه نمیشد کاریش کرد 

ولی فکر نکنم درد شما اینطوری باشه نه؟ 

Tatality For Ever 💎🦋🌈از نقطه‌ای درون قلب پروردگار بگذار نور در قلب انسان‌ها طلوع‌ کند 💛☀️ بگذار عشق بورزیم و عشق بورزیم و عشق بورزیم تا جهان جاری شود 🌏🔃💞✨
عزیزم من چندین سال هر چندماه یبار این دردو داشتم. خیلی‌خیلی شدید بود جوری که این اواخر حالت‌تهوع میگ ...

اره منم همینطورم و حالت تهوع هم میگیرم روز موعدم چند تا لک دیدم و ۱۳روزه دیه پری نشدم

یعنی چی و دلیلش چیه که اینطوری میشه دردش می‌کشه توی کشاله ران و پهلو هام گفتم شاید کیست دارم

اسپاسم همون گرفتگی هستش نگران نباش چیز خاصی نیست واکنش بدنه از داخل بعضی ارگانهای بدن وقتی فعالیتت کم باشه یا یهو زیادبشه واکنش نشون میدن ومنقبض میشن 

اره منم همینطورم و حالت تهوع هم میگیرم روز موعدم چند تا لک دیدم و ۱۳روزه دیه پری نشدم

پس احتمالش هست کیست باشه اما نگران نباشین. فقط برین دکتر براتون سونو بنویسه ، توی سونو مشخص میشه که کیسته یا نه 

برای این میگم زود برین که خیلی‌بزرگ نشه یه‌وقت به تخمدان آسیب بزنه. من پیچ‌خوردگی داشتم ممکن بود یه تخمدانم کلا بافت‌مرده شه و برش دارن ولی خداروشکر اوکی شد 

Tatality For Ever 💎🦋🌈از نقطه‌ای درون قلب پروردگار بگذار نور در قلب انسان‌ها طلوع‌ کند 💛☀️ بگذار عشق بورزیم و عشق بورزیم و عشق بورزیم تا جهان جاری شود 🌏🔃💞✨