2777
2789
عنوان

امروز صبح دم تاریکی یهو از خواب بیدار شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 27 پست

نه بابا اجنه از اینه ها صدات کردن 

همچین تو امضا میزنن کاربری دست دو نفره انگار ما  گفتیم شما دچار Multiple personality disorder هستی 😐😐😐😐حالا این هیچی یکی میبینی دیروز کانکت شده سریع تو امضا میزنه کاربریم مال فلان ساله 😑 خب که چی ⁉️⁉️ میخواید منم بزنم ( تازه وارد نیستم مال قبل تشکیل سایتم ) راحت میشی 🤨🤨🤨🤨

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولش کن بابا این مرتیکه بمنم درخواست داده الان داره لذت می‌بره تورو اینجوری اذیت کرده سادیسمی بدبخت

من به شما درخواست دادم؟ لطفا شات  بگیر بزار تو همین پست ببینم من هرگز به کسی درخواست ندادم اگرم درباره موضوعی داده باشم تو تاپیک نوشتم که به چه خاطری درخواست زدم اونم  در حد یکی دوتا بوده

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
فعلا ت جنی

بابا شوخی کردم  نه جنی وجود داره نه فرشته ای خیالت راحت اون دنیا رو نمیدونم اما این دنیا همش خیالات ماهستن

توجه توجه من اینجام که با تاپیکای متفرقه شوخی کنم  یکم حال وهوای گرفته سایت عوض شه.  بهرحال قصد وغرزی در بین نیست .اگه هم باعث شدم کسی ناراحت وآزرده خاطر بشه واقعا از صمیم قلب معذرت میخوام وعذرخواهی میکنم  انشاالله  که دل همتون شاد باشه وزندگی بر وفق مرادتون .
ول کن بابا توهم مریضی میخوای بترسونی . عحب بابا هه

فقط یه شوخی بود شرمنده اگه کسی جدی برداشت کرده من که خودم اعتقادی به جن واینا ندارم 

دم صبح احتمال سکته قلبی و مغزی اگر خواب باشید زیادهاگر بیدار شدیدبدونید خدا بیدارتون کرده

یعنی چی متوجه نشدم 

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
رد کردم متأسفانه

هرگز دروغ نگو واقعا زشته من تو یه تاپیکی در مورد مزاحمت آقایون بود کامنت گذاشتم هر کی تو نی نی سایت اگه از من شات در خواست دوستی بی دلیل گرفت و گذاشت تو تاپیک جایزه بزرگی داره  منم از خودم مطمئن هستم وچون خانم هستین چیزی اینجا  بهتون نمیگم بخاطر این دروغ بزرگتون  و توهینتون پس لطفا هرگز به کسی تهمت نزنین تاپیکای منو هست مال شما رو هم هست وقضاوت با بینندگان  وخدای خودمون 

وا عجب نمیدونی خوب وقت شبانگاه یهو بیدار شدی یعنی فرسته ها بیدارت کردن و اون لحظه نباید خواب بر ...

این مطلب رو کی گفته از کجا شنیدی؟؟

دختر نازم تو ۳۰ هفتگی پرکشیده لطفا برای دلم ی صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم ... انشاالله ک همیشه دل خوش بلشین
دوبار نوشتی پشت سر هم . تازه ازکجا بدونیم شوخی میکنی یا جدی مگی!

بازم معذرت میخوام اگه باعث  شدم کسی آزرده خاطر بشه شرمنده شما واستارتر محترم 

این مطلب رو کی گفته از کجا شنیدی؟؟

یه روحانی گفت تو ویدوهاش

ترجیځ  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏