2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما درست میکنین مغز پخت میشن؟ من خیلی درست کردم نمیدونم مشکلش کجاستولی یه رسپی پیدا کردم که از همشون ...

دقیقا منم درست میکنم یا می‌چسبه یا میسوزه یا تخت میشه نزدیک ۱۰۰ بار درست کردم وبی خوب نشد هنوزم دارم درست میکنم کع شاید به نتیجه برسم😂😂

ممنون میشم اگه بفرستی❤️

دقیقا منم درست میکنم یا می‌چسبه یا میسوزه یا تخت میشه نزدیک ۱۰۰ بار درست کردم وبی خوب نشد هنوزم دارم ...

اینم از آموزش #پنکیک_پفکی که قولش رو داده بودم 😍❤️

طرز تهیه 😍👇🏻

ابتدا آرد و بکینگ پودر رو مخلوط و سه مرتبه الک میکنیم 🌱

سپس زرده و سفیده ی تخم مرغ ها رو جدا کرده و سفیده را با همزن میزنیم تا روش کمی حالت پفکی بشه سپس نیمی از شکر دستور را به صورت بارانی به سفیده اضافه میکنیم و انقدر هم میزنیم تا کاملا حجیم بشه و از ظرف بیرون نریزه 🌱

سپس زرد ، وانیل ، باقی شکر را اضافه کرده و با همزن مخلوط میکنیم تا کاملا کرم رنگ بشه 🌱

بعد آب و روغن و عسل را اضافه و ۳۰ ثانیه با دور کند همزن مخلوط میکنیم 🌱

سپس آرد و سفیده ی فرم گرفته را در ۳ مرحله و به صورت مداوم به زرده اضافه و با لیسک یا قاشق به صورت دورانی فولد میکنیم 🌱

کف تابه را کمی با فرچه چرب کرده و مواد را با قاشق داخل تابه میریزیم و بلافاصله در تابه رو میزاریم تا کاملا مغز پخت بشن 🌱

وقتی یک طرف مواد حباب زد پنکیک ها رو بر میگردونیم تا طرف دیگه هم طلایی بشه سپس با یک چوب خلال دندان تست میکنیم اگر مواد به چوب نچسبید یعنی پخته و آماده ی سرو هست 🌱😍

نوش جان ❤️😍🙈

اگر درست کردید حتما برای منم بفرستید تصویرش رو تا داخل کانال بزارم 😍❤️

@Narjes_arb

مهمان افتخاری کافه دنج باشید🥰 ❤️🌱

اینم از آموزش #پنکیک_پفکی که قولش رو داده بودم 😍❤️طرز تهیه 😍👇🏻ابتدا آرد و بکینگ پودر رو مخلوط و ...

یه کانال تو ایتا هست به اسم کافه دنج

بزنین جستجوی برنامه

قسمت سراسری 

پروفایل صورتی

خیلی خوبه و خودش درست میکنه میذاره

گروه رفع اشکال هم داره همه دور همین