2777
2789

منو میخاستن بزور بفرستن نرفتم 

داداشم رفت الان نا راضیه

الان دختر خاله بیچارم درصداشش تو آزمونا عالیه نمره هاشم خیلی عالی شد

سمپادیه خیلی باهوشه ولی کل خاندان گیر دادن به این بچه کی بیا برو معلمی واقعا استعدادشو داری هم بهترین شغله واست  ... چیز زدن به تمرکز این بچه دیشب میگفت دیگه نمیخوام برای کنکور بخونم 

بخونم زحمت بکشم که بزور بفرستم یه آموزش ابتدایی چیزی بشم داره انگیزشو داره از دست میده.

لطفا بزارید بچه هاتون برن دنبال علاقه هاشون ، بزارید هر چی که دلشون میخادو تلاش کنن بهش برسند... نزارید حسرت بشه ، انگیزه هاشونو نسوزنید  بخدا گناهه

خدایِ قشنگو نازو مهربونم اولا خیلی خیلی دوست دارمممم قده یه دنیاااا بعدشم خدا جونی تا تو کنارمی من از بنده هات هیچ ترسی ندارم((:♥️♥️♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثل دختر عمو من 

خیلی خیلیی علاقه داشت به رشته هنر 

یا اینکه بره طراحی دوخت 

خانواده اش خیلی تو روش وایسادن که این چیه 

اینم شد رشته 

اولش مجبورش کردن میگفتن باااید بری تجربی یا ریاضی 

انقد گریه کرد تا بالاخره به انسانی راضی شدن 

خودش میگه من اصلا استعداد ندارم تو این رشته 

هر سال کلی تحدیدی داره نمیتونه پاسش کنه اصلا میگه دیپلم هم نمیتونم بگیرم 

موافقم دختر خاله ام رفته حقوق پایین زحمت وفشار کاری زیاد  توهین زیاد والدین وخیلی چیزا و اینکه هیچ مزیت دیه ای ندارن مثلاً نه زمین میدن نه خونه نه وام نه بن و...

فقط 38 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آیا خدا کافی نیست ؟
داداش شما مرده هاااا چه ربطی به خانوما داشت😁

ربطش اینه معلمی اصلا اونطوریم که میگن نیست که اکثریت از حقوق ناراضین

خدایِ قشنگو نازو مهربونم اولا خیلی خیلی دوست دارمممم قده یه دنیاااا بعدشم خدا جونی تا تو کنارمی من از بنده هات هیچ ترسی ندارم((:♥️♥️♥️

وای تروخدا یکی حرف منو زد خیر ببینی ایشالله که این تاپیک رو زدی 

هی معلمی به درد زن میخوره چرا حالیتون نیس طرف ۳۰ سال میخواد این شغل رو داشته باشه علاقه هم نداره چندرغاز حقوق هم میندازن جلوش 

کسی که میگه معلمی بهترین شغله، در حقیقت نظرش رو شاغل نبودنه. میگه حالا یه چند ساعتی هم مشغول باشه و یه آب باریکه ای باشه. 

معجزه برای قلبی اتفاق می افتد که آرام و خاموش آن را پذیرا باشد.
ربطش اینه معلمی اصلا اونطوریم که میگن نیست که اکثریت از حقوق ناراضین

درسته ولی برا خانوما واقعا خوبه حقوقشون دیگه زیر ده نیست سر ساعت دوازده خونه ان عصرا و شبا پیش خانواده پنج شنبه و جمعه تابستون و ایام عید..... مگه یه زن چقد توانایی کار کردن داره

من خودم شوهرم معلمه حقوق برا مرد کمه چون باید خرج خونه رو بده

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

دیروز تو تاپیک میگفتن هروی بگ معلمی بده حسوده😂نمیدونم چیش حسادت داره

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
آموزش ابتدایی چشه؟کسی رو نباید زور کرد ولی آموزش ابتدایی پایه اولیه و معیار رشد ذهنی بچستاگه نابجا ب ...

تو کشور ما سواد معلما خیلی اومده پایین 

بشدت سطح سواد پایینه

معلمی مهارت فن بیان میخواد

مهارت نحوه برخورد با دانش آموز در شرایط مختلف 

مهارت نحوه برخورد بین دو دانش اومد.

مقصر ما نیستیم مقصر اساتید بی سوادی هست که برای دانشگاه فرهنگیان انتخاب کردن.

کلا معیار فرهنگیان اول نظام و حجاب بعد علمه.

به خصوص تو آموزش ابتدایی که کافیه فقط یه سرچ بزنید به آمار نگاه کنید.

وگرنه من عاشق وقت گذرندون به بچهام خیلی لذت میبرم😍 ولی وقتی سطح علمو نگاه میکنم دلسرد میشم.

دیروز تو تاپیک میگفتن هروی بگ معلمی بده حسوده😂نمیدونم چیش حسادت داره

بگن واقعا مهم نیست😂😂 

تو کشور ما سواد معلما خیلی اومده پایین بشدت سطح سواد پایینهمعلمی مهارت فن بیان میخوادمهارت نحوه برخو ...

درسته من خودم با رتبه سه رقمی ابتدایی درس میدم

ولی متاسفانه خیلی از همکاران ماده ۲۸ اصلا مناسب نیستن