2777
2789
عنوان

چرا خدا از امتحان کردن من دس برنمیداره😔فاجعه ای به اسم طلسم

| مشاهده متن کامل بحث + 11142 بازدید | 247 پست
سلام دعای ۶۰ قاف را شنیدم بخونی برای دفع سحر جادو موثره یک کاربر سایو جان هم هستند که میتونید از ا ...

یکی هم عوض کردن اسم دخترتون هست که باز از از کاربر سایو جان میتونین کمک  بگیرین 

برای شفای دخترتون حمد و آیت الکرسی  میخونم 

حتما نماز  قران را شروع کنید 

آنچه که هستی هدیه خداست به تو 🍁آنچه که میشوی هدیه توست به خدا 🍁
مرسی چله چه سوره ای؟

فدات نفس احزاب طه یاسین حشر مریم اینا برای ازدواج هست هرکدوم رو ک ب دلت افتاد بخون

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خونمو تازه عوض کردم تازه اساس کشی کردیم هنوز هیچ فامیلی اشنایی کسی نیومده پس یعنی جادو تو خونم نیست

عزیزم اصلا ذهن خودتو باطلسم و این چیزا درگیر نکن من بچم تشنج کرده بود عموم خونمون بود تا دید گفت دعا براش بگیر و ...ولی بردم دکتر وآزمایش و بیمارستان خدارو شکر چند روز بیمارستان بود ومرخص شد الان هم ازدواج کرده و مشکلی هم نداره ولی دوستم چند سال پیش تو ایام عید رفته بود مسافرت و اونجا بچش تشنج کرده بود و هر کس یه دعا نویس و ... بهش معرفی کرده بود و در طول هیجده روز بچش روزی دو سه بار تشنج کرده بود و اینا بجای دکتر درگیر دعا نویسی و باطل کردن طلسم بودن که متاسفانه تشنج‌های پی در پی باعث فلج مغزی بچه شد و در نهایت پنج سال بعد فوت کرد پس دور دعا و طلسم و چشم بد رو خط بکش و با جدیت و متخصص خوب دنبال درمان بچت باش و تحت نظر پزشک متخصص انشاالله زود خوب میشه و به شدت درکتون کردم که دلتون نمیاد بچتون سوراخ سوراخ بشه چون خودم بچم توپلی بود و رگ گرفتنش سخت بود و با اشک چشم بچه چندماهمو نگه  می داشتم و چشمامو میبستم  که نبینم سرنگ رو میکنند تو بدنش ولی فکر تعطیلی مطب دکتر نباش چون تشنج رو باید به سرعت درمان کرد هر چه تعداد تشنج بیشتر بشه آسیب بیشتری به مغز می‌رسونه ناراحت بستری بودن دختر گلت نباش انشاالله خوب میشه 

عزیزم خیلی سختی کشیدید، خیلی ناراحت شدم 

اگر فکر می کنید ممکنه کسی طلسم رو بلد باشه باطل کنه انجام بدید 

ولی 

حتما اقدامات پزشکی در اولویتتون باشه، شما الان طرح درمان ندارین، سردرگم هستین ، یکم خودتون مطالعه کنید، چند بار پیش فوق تخصص برید و بخواید طرح درمانش رو براتون توضیح بده، 

و 

عزیزم خیلی عجیبه که بچه شما تشنج داره ولی شما هنوز نمی دونی اون کج شدن دهن و رفتن چشم و قفل شدن فک علائم تشنجه، تو اون لحظه باید فکش رو با زور باز کنید و بین دندون هاش یه چیزی قرار بدید که زبونش راه تنفسش رو نبنده، حمله که تمام میشه علائم برطرف میشه و کم کم سعی می کنه اطرافش رو بشناسه، اینا متاسفانه علائم بارز تشنجه نه جن 

از خدا میخوام آرامش به خانوادتون برگرده و چشماتون از شادی تر بشه.

یه دکتری گفت بچتو  تا ۷ سالگی اگه یه موقع تب کرد حق نداری چشم رو هم بذاری باید حواست بهش باشه و تبش رو بیاری پایین بعد اون سن بدن قویتر میشه .