اگر جون یه بچه بیگناه براتون مهمه به عنوان کسی که انسانه برای انسانیتش ساده از این تاپیک نگذره ...
کاربرایی که میان برای سرگرمی و پر کردن تایمشون تاپیکارو گذری رد میکنن مدیون من هستن اگه این تاپیکو میخونن و نظر نمیدن در حد توانتون راهنمایی کنین دوستان حتی اگ چیزی درموردش نمیدونین میتونین بخاطر یه مادر دلشکسته برای دخترم دعا کنین و برین ولی خواهش میکنم ردش نکن من به راهنمایی همتون دعای همتون خیلی نیاز دارم❤
نمیدونم چجوری شروع کنم از چی بگم از کجا بگم
همیشه فک میکرم از بچه ها بدم میاد همیشه اشناهای دور و نزدیکو ک میدیدم خوشم از بچه هاشون نمیومد
همیشه تصور میکردم ک چیکار کنم که عقیم بشم و کلا نتونم باردار بشم بی سرو صدا کسیم نفهمه..
اما دیر یا زود رسید روزیکه ک ارزوی بچه دار شدن داشتم اما خدا خیلی اذیتم کرد میدونستم تاوان چیو دارم پس میدم هنیشه ناشکر بودم ولی توبه کردم از خدا خواستم ک ببخشتم نذرو نیاز کردم دخیل حرم آقام امام رضا شدم ک اخرشم قربونش برم دست خالی نفرستادم و خبر بارداریم رو ب همسرم دادم بهترین روز زندگیش بود اونقد عاشق نینی بود ک همونجا گف پاشو بریم بیرون میخوام طلا بارونت کنم تو پوست خودش نمیگنجید
به هرکسی ک تونست زنگ زد از خوشحالی حتی خجالتم نمیکشید ک بابا زشتههه فلانه ب مامانش تک تک ابجیاش زنگ زد و گف باید بهم مشتلق بدینا اونم انصافا خیلی خوشحال بودن..
۱۳۹۹/۸/۱ دختر قشنگم با اون چشمای آهوییش سفیدبرفی من
پا گذاشت تو زندگیمون غرق در خوشبختی بودییییم
اونقد از داشتنش لذت میبردیم ک عاشق همه بچه های فک و فامیل و حتی تو کوچه خیابون شدم
هر بچه ای تو پارک بیرون تو کوچمون محلمون میدیدم حتی نمیشناختمشون اما هی قربون صدقشون میرفتم اونقد ک حس دوس داشتنشون شیرین بود ((مادرا باردارا خدا بچه
هاتونو براتون حفظ کنه الهی ک تنشون همیشه سلامت باشه و غرق در خوشی باشن)) (( اوناییم ک آرزوی مادر شدن دارن ب نیت شهید کربلا آقام امام حسین دامنشونو سبز شه الهی ))
ادامه رو میتایم لطفا اعلام حضور کنین توروخداااا دعا برای دخترم یادتون نره این یه خواهشه التماسه از طرف منی که واقعا دلم شکسته