2777
2789
عنوان

چرا خدا از امتحان کردن من دس برنمیداره😔فاجعه ای به اسم طلسم

| مشاهده متن کامل بحث + 11142 بازدید | 247 پست

سلام محیا جان بابت اتفاقی که برای دخترت افتاده خیلی ناراحت شدم امیدوارم هرچه زودتر حالش خوب شه و دوباره به روزهایی که واقعا احساس خوشبختی میکردی برگردی 

در ضمن اینکه کسی تو رو چشم زخم کنه یا برای بچه تو طلسم بگیره به اینکه در حق کسی بدی نکردی یا نه هیچ ربطی نداره 

این مشکل خود اون شخصه

ممنون عزیرم اگ تاپیکامو بخونی من هیچ اعتقادی به خرافه و این چیزا ندارم هیچوقتم پام ب اونجور جاها باز ...

خوب کردین بستری کردین

گیر این رمالا بیوفتی عمر و جوونی و اعصاب و پووول زیاااااد باید بذاری هیچی به هیچی

زیادم ربط به تب نداشته 

میخواسته بشه اینطوری خودتو مقصر ندون

دکتر دختر من گفت کسی که استعداد تشنج داشته باشه با تب نشون میده وگرنه تب دلیل تشنج نیس

هر ماه سر تاریخ معین ببرش چکاپ مغزی یه جای معتبر 

داروهاشم به موفع بده کنترل میشه

تو هی حودتو به عنوان مادر قانع میکنی دیگه خوب شد پیگیر درمان نمیشی ولی ولش نکن ذیگه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من اصلا آدم خرافاتی نیستم اول بچتو درمان پزشکی  کن

حتما زیر نظر دکتر نگهش دار و فقط درمورد این موضوع میتونم بگم وقتی  پنج سالم بود خیلی یهویی دچار مشکلاتی میشم مامانم میگفت فقط میترسیدی و جیغ میزدی نمیزاشتی کسی از خونه بره بیرون شبا قبل خواب گریه وزاری ولی خب میدونی جالب چیه من دقیقا یه سری تصویر از اون موقع یادمه چیزایی که نباید می‌دیدم رو....

ولی خب یادمه رفتیم پیش یه آدم مذهبی که همه میشناختنش 

یادمه یه دعا داد بهم و از اون روز به بعد همه چیزهای که میدیدم از جلو چشام پاک شد  

راستش الانم به این چیزا اعتقاد ندارم ولی خب وقتی یاد این موضوع میوفتم هیچ توضیحی براش ندارم 

اینو گفتم چون گفتی مدیون هستین اگه کمکمی از دستتون بربیاد و نگید و اینکه فقط بیش ادم درست برو نه اینایی که سواستفاده  میکننن

روزی یکبار بخونم تا چه مدتی بخونم؟

چله باید بگیری عزیزم چهل روز یعنی نتونستی شب بخون

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

خواستم از اول بگم ببخشید حالم خیلی بده به قراناگه حوصله نداری سیو کن بعدا بیا😔

عزیزم اینو یه نفر که همزاد داشته و دفعش کرده راهکار داده

و گویا همزاد کسی داشته باشه کارست ندارم و فقط وسوسه می‌کنه مگه اینکه کسی برای اون فرد دعا بگیره در اون صورت همزاد میترسونه و اذیتش می‌کنه انشالله دختر کوچولونت شفا بگیره ناامید نشو از رحمت خدا👌

بنظرم کسی دعاگرفته آخه شما تاپیکم زدی کابوس از دخترتون دیدین

خواستم از اول بگم ببخشید حالم خیلی بده به قراناگه حوصله نداری سیو کن بعدا بیا😔

چیزایی ک ازشون نتیجه دیدم خودم و درمان شدم حتما همه رو انجام بدید ک سریعتر و بهتر از این مشکل نجات پیدا کنید یکی بقره درمانی ک همین جا تو نی نی سایت باهاش آشنا شدم ، هر روز حداقل تا ۴۵ روز بقره رو می خونید یا صوتش بذارید تندخوانس بقره معتزآقایی دانلود کنید قبل هز خوندن یا گذاشتن صوت هم حتما ۵-لکرسی ب نیت حفاظت و تحصین بخونید حتما ، هر شب قبل خواب ۵-۱۰ تا آیة الکرسی بخونید بهتره هدیه کنید ب امام زمان آیة الکرسی ها رو بعدم یک بار سوره انسان بخونید حداقل تا ۴۰ شب بعدم با کسی حرف نزنید تا خوابتون ببره از سایت دایی ابراهیم این روش برداشتم ، بعدم هر روز ۱۱۰ بار آیه وَأَنِ اعْبُدُونِي ۚ هَٰذَا صِرَاطٌ مُسْتَقِيمٌ (۶۱یس) بخونید پشت هم بینش با کسی حرف نزنید اصلا و جاتونم عوض نکنید این روش از سایت مباهله برداشتم  ۱۱۰ عدد حضرت علی ب ابجد هست این ختم هدیه کنید ب ایشون جن و شیاطین از حضرت علی خیلی کی ترسن بعدم توسل کنید ب حضرت علی و بسپرد ب ایشون همزادتون بخواید مشکلتون حل کنه إن شاالله بعدم دعا کنید از خود خدا بخواید همین رو 

قبلش هم آیة الکرسی هایی ک گفتم حتما بخونید 

من از این کارها نتیجه دیدم شمام هم اگه همزاد دارید حتما انجام بدید فقط اینکه بین قرآن درمانی اصلا رها کنید ختم رو روزهاتون مرتب و پشت هم باشه چون وقتی شما بینش رها می کنید جن و شیطان ک ضعیف شدن  در اثر قرآن درمانی میرن خودشون تقویت میکنن و میان بیشتر از قبل حمله می کنن ، حداقل ۴۵ روز مرتب باشه بازم تاکید میکنم هر بار آیة الکرسی ها قبل انجام ختم یادتون نره ب نیت حفاظت و تحصین چون شما ک شروع ب انجام میکنید عصبانی میشن و میخوان مانع بشن اما اگه آیة الکرسی ها رو بخونید نمی تونن مانع بشن ، ممکنه زمانی ک قرآن درمانی می کنید دچار سردرد بدن درد کابوس و ... بشید ک طبیعی هست همش این یعنی درمان موثر واقع شده نترسید و ادامه بدید قرآن درمانی رو تا زمانی ک إن شالله نتیجه کامل بگیرید 

عزیزم من خونمو تازه عوض کردم تاپیکش هستیعنی چن سال تو یه خونه بودیم امسال فروختیمش و اساس اوردیم خون ...

توی بالشت هات گلدونات پس نگا کن 

ولی بدون طلسم همچین چیزایی وجود داره

سلام  دعای ۶۰ قاف  را شنیدم بخونی برای دفع سحر جادو موثره یک کاربر سایو جان هم هستند که میتونید از ایشون در این زمینه  کمک بگیرید 

آنچه که هستی هدیه خداست به تو 🍁آنچه که میشوی هدیه توست به خدا 🍁