2777
2789
عنوان

چرا خدا از امتحان کردن من دس برنمیداره😔فاجعه ای به اسم طلسم

| مشاهده متن کامل بحث + 11142 بازدید | 247 پست
ولش کنید جمع کنید بریم

من رفتم دوتا قرص استامینوفن کدئین خوردم تا بتونم چشمام رو باز نگه دارم بمونم ببینم چه کمکی از دستم برمیاد باورت میشه ؟ به نظرت دیوونه م ؟

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
کجا جزییاتش الکیه تمامش برای مادرا تجربه میشه

دقیقاااا ❤❤

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من رفتم دوتا قرص استامینوفن کدئین خوردم تا بتونم چشمام رو باز نگه دارم بمونم ببینم چه کمکی از دستم ب ...

شما دیوونه نیستی شما یه انسانی با یه قلب فوق العاده رئوف و مهربون❤

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                
این گلی اومد خونمون با نمک ترس بچه رو برداشت گف دخترت ترسیده گفتم از کی؟ گف انگار یک سالی هست ک اینج ...

طلسم جادو سحر جن همشون وجود دارند ولی با داشتن حرز و خوندن مداومت بر چهار قل و ایت الکرسی سختیرین طلسم هم باطل میشه من از همینجا پرسیدم یکی بهم گفت بازم از چند نفر دیگم پرسیدم اونام همین حرفا رو زدن

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

اینجوری که بیشتر خوابت میاد 😂😂😂😂

نه خب سرم و چشمام وحشتناک درد میکرد به حدی که حالت تهوع گرفتم از درد . اینا رو خوردم حس میکنم دردش کمتر شد یکم ولی حالت تهوع هنوز هست 😖

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
طلسم جادو سحر جن همشون وجود دارند ولی با داشتن حرز و خوندن مداومت بر چهار قل و ایت الکرسی سختیرین طل ...

من خودم جن عاشق دارم ولمم نمیکنه لعنتی هرچی میگم بابا من شوهر دارم گوش نمیده😜😜.کلی دعا همراهمه همیشه

شما دیوونه نیستی شما یه انسانی با یه قلب فوق العاده رئوف و مهربون❤

عزیزین .مرسی لطف داری ❤️ من خیلی ناراحت میشم و بهم میریزم که بچه ای مریض بشه و مادری نگران ...💔

بچه ها بستری شدیم از شانس بد من امروزم جمعس قردا ام ار ای نوشتن براش

فقط دعا کنین

توروخدا فقط دعا کنین بخدا نمیدونین دخترم چه زجری کشیده 

نه میل و اشتها داره نه میتونه بازی کنه تاپیکامو بخونین میفهمین 

بچه ها ما دشمن زیاد داریم 

یعنی کسی چشمش برنمیداره مارو ببینه نمیدونم از چیه من تا حالا کار بدی نکردم ک تاوانشو اینجوری بدم همیشه کمک حال بقیه بودم اما نمیدونم تاوان چیو بچم داره پس میده 

از این همه عذاب خستم از این همه گریه و دکتر و بیمارستان خستم

از این شبای ترسناک  که یه شب پاشم دخترم نباشه فکرش داره ذره ذره جونمو میگیره هر لحظه ترس از دست دادنش داره روانیم میکنه 

مدام خواب میبینم دارم روی سنگ قبر دخترم زبونم لااااال الهی دارم شیون میکنم

از اینک چرا دخترم نمیتونه مثل  بقیه بچه ها شاد باشه دلم خونِ😔😭😭😭😭😭😭😭

چقد امتحان پس بدم به ثران دیگ توانشو ندارم کاش خودم سرطان بگیرم کاش خودم بیوفتم گوشه بیمارستان هر یه امپولی ک ب طفلکم یکی یدونم میزنن من دارم شکنجه میشم خدا😭😭😭😭

دقیقاااا ❤❤

عزیزم از خدا بخواه کمکت کنه .... نماز و دعا مثل یک سپر میمونه برای دفاع از هرچیز شیطانی نماز بخون دعا پخش کن تو خونتون توکل به خدا قران کنار دخترت بزار وقتی خوابه البته دکتر هم ببر ولی چی فایده که دکترای الان دکتر نیستن اصلا و هیچی حالیشون نیست متاسفانه 

حرفای دشمنت رو خوب گوش کن اون ایرادات تو رو خوب میدونه !!!!!!

لباس های دخترت رو با سرکه سفید بشور براش عقیقه کن براش حرز بخر بنداز گردنش بهت قول میدم همه چی رفع میشه خودتم حرز ببند و نماز اول وقت بخون نیازی به هیچ دکتر و بیمارستان و این همه مخارج نیست وسلام خدانگهدار 

من خودم جن عاشق دارم ولمم نمیکنه لعنتی هرچی میگم بابا من شوهر دارم گوش نمیده😜😜.کلی دعا همراهمه همی ...

میدونستی جن عاشق باعث جدایی زن و شوهر میشه کاری میکنه هر دو طرف از هم زده بشند عزیزم خیلی مواظب باش هر شب سوره بقره رو بذار بالای سرت بخونه ده تا هم ایت الکرسی بخون ب صورت دایره وارفوت کن بعد بخاب اینم از همین نی نی سایت یاد گرفتم جواب میده من امتحان کردم بعد هر موقع از حمام میای بیرون هیچ برهنه جلوی اینه نرو اینکار باعث میشه جن عاشق درست بشه تو زندگیمون عشقتون پایدار ایشالا تا ابد قشنگم

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍