2777
2789
عنوان

چرا خدا از امتحان کردن من دس برنمیداره😔فاجعه ای به اسم طلسم

| مشاهده متن کامل بحث + 11142 بازدید | 247 پست

عزیزم چرا بقیشو نزاشتی و رفتی .الهی به حق حقانیت امام حسین ( ع) سلام و طفل شش ماههش دخترت تمام خطرات و مریضیها ازش دوربشه ‌ پیش بهترین دکتر ببرش  تهران دکترای خوبی داره مستقیم ببر اونجا مطمئن باش خوب میشه فقط مراقبش باش خیلی زیاد 

بچتون ک تشنج شده بود بعدش تحت نظر دکتر بردین یان چون باید دیگ تحت نظر دکتر باشن ک خوب بشن

دکتر خصوصی فوق تخصص مغزو اعصاب میبردم

ولی دخترم رو بدنش تشنج عادت شده بود 

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رسوندمش دوباره بیمارستان روزای جهنمیییی بود ک نگم نمیخوام جزئیات رو بگمدکترا گفتن تشنج کرده ام ار آی ...

اول اینکه منم ناراحت شدم و دعا میکنم مشکل دخترتون حل بشه .

ببینید وقتی بچه تب کنه تشنج کنه و به قول اون خواهرمون از اصفهان مشکلات بعدی بوجود میاد.وقتی ببری بیمارستان خب سوراخ سوراخ میکنن دیگه باید رگ بگیرن از بچه ای که رگش مشخص نیست.بیمار در بیمارستان باید یه آنژیوکت بهش وصل باشه.

اینا که گفتید همه مقصر خودتون بودین.خدا نمی‌خواست بچه شما اینجوری بشه

خدا مرگم بده به قران نمیدونستممممم کاش مامانم یکم آگاهم میکرد تو اون ۹ ماه حتی یخ بارم مریض نشده بود ...

عزیزم آروم باش خودت و سرزنش نکن هیچ مادری نمی خواد خار تو دست بچش بره شما هم نمی دونستی 

ادامه رو بگو لطفا سریعتر

دانشجوی داروسازی:)👩‍🔬💊
خدا مرگم بده به قران نمیدونستممممم کاش مامانم یکم آگاهم میکرد تو اون ۹ ماه حتی یخ بارم مریض نشده بود ...

اسی بازم خداروشکر کن . ما بچه ی فامیلمون تشنج کرد ۹ سال پیش که ۸ ماهه بود و الان ۹ ساله که کامل فلجه 😓 بهترین خونه زندگی رو دارن پولدار و تحصیلکرده هستن زن و شوهر ولی دل خوشی ندارن و زندگی ندارن دیگه 😥😢

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

بعد ازمایشاتش نشون داد بچه کلا تشنجی هست یعنی من کلا سه بار تشنجش رو فهمیدم رسوندمش بیمارستان ولی دکتر گف کم کم ۸  الهی ۱۰ بار  یعنی جمعا ۱۳ بار تشنج کرده 

گفتم امکان نداره من حواسم بهش هست چرا نفهنیدم گف خانم اینو بپذیر ک دخترتون تشنج های پنهانی داره یعنی یا موقع خواب یا موقعی ک خودت سرگردم چیزی بودی نفهمیدی ولی اثر تشنج رو سیستم عصبی مغزش دیده شده

🎈Makeup artist🎈                                                                   مَدرَک تًحصیْلی نٍشوْن میدِع کِع تُو تَحصیْل‌کًرده‌ایْ امّا اَبداً‌ ثابِت نِمیکٌنع کِع تٌو یِع آدًمِ فَهمیدٍه‌ایْ👌🏾.                                          ((ما مثل دومینو به هم ضربه میزنیم)).                                          مَنو خٌدا مْیبَرِع بالا تٌو نِمیْتونیْ مًنو زَمینْ بِزَنیْ بَندِهً‌ خْدا:):).                                   🙏🏻GOD is love❤️thanks GOD.                             مٌورٍدْ‌عَلاقٍع خٌودٍتْ‌باشْ👌🏾                                                                                           💍🧿🖇️𝒔𝒆𝒏𝒊 ö𝒍𝒖𝒏𝒄𝒆𝒚𝒆 𝒌𝒂𝒅𝒂𝒓 𝒔𝒆𝒗𝒆𝒄𝒆𝒈𝒊𝒎 𝒔𝒆𝒗𝒈𝒊𝒍𝒊𝒎😍                                
اسی بازم خداروشکر کن . ما بچه ی فامیلمون تشنج کرد ۹ سال پیش که ۸ ماهه بود و الان ۹ ساله که کامل فلجه ...

روزگار منو داری توصیف میکنی همهههه چی دارم اما هیچی ندارم😔

من جز دختدم چیزیو نمیخوام حاضرم همه چیمو خدا بگیره شرط کنم بگم سقف بالا سرمو میفروشم میدم به خیریه ولی خدا بهم بگه بچتو برات بخشیدم😭😭😭

بعد ازمایشاتش نشون داد بچه کلا تشنجی هست یعنی من کلا سه بار تشنجش رو فهمیدم رسوندمش بیمارستان ولی دک ...

حالا چطوره  دکتر چی میگه ایا خوب میشه؟ منظورتون همون بیماری مادرزادی صرع هستش؟

دوباره ما پیگیر این دکتر اون دکتر بهترین مغزو اعصاب ایران پروفسور برزگر که کقت هم برامون نمیداد کم کم ۸ ماه بعد تایم میداد اونقد شلوغ بود با پول و پارتی نوبت گرفتم بردمش

خلاصهههه این سه ماهم گذشت ک رسیدم به پری روز

روزگار منو داری توصیف میکنی همهههه چی دارم اما هیچی ندارم😔من جز دختدم چیزیو نمیخوام حاضرم همه چیمو ...

عزیزم خیلی سخته . خدا آدم رو با عزیزان و بچه ش امتحان نکنه😓

الان بچه چی شده ؟ خدایی نکرده صرعه یا چیه ؟ 

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
عزیزم خیلی سخته . خدا آدم رو با عزیزان و بچه ش امتحان نکنه😓الان بچه چی شده ؟ خدایی نکرده صرعه یا چی ...

مکشل اینجاست که ما فکر میکنیم فقط مریضی امتحانه.بچه دار نشدن امتحانه.

سلامتی هم امتحانه بچه دار شدن هم امتحانه پولدار شدن هم امتحانه.