2777
2789
خیلی ناامید بودم انگار یکم زندگیم جون گرفته و اصلا نمی تونستم زبان بخونم یک کلمه اش تو ذهنم نمی رفت ...

خداییش والا من دوروزه میخونم عصبی شدم و تنش و مشاجره  اورده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله باید یکجا پشت هم بخونی فک کنم خودم اینطوری بودم اصلا یک روزم رد نکردم گاهی وسط مهمونی خانوادکی ه ...

چخوب از چندروزبعدش اثرش رو دیدی بهم بگو گلم تا ترکش نکنم

عزیزم برای حاجت ازدواج هم اثر داره؟

استغفار یه جور پاکسازیه اول خونت رو باید تمیز کنی خالی بشه بعد داخلش رو پر کنی

برای هر چیزی خوبه اگه از ته دل باشه اگه این ذکر هم نتونستی همون ذکر ساده استغفروالله ربی و اتوب الیه رو بگو هر چقدر میتونی خیلی گره باز میکنه من اینو سعی می کنم هر شب بگم انقدر قشنگ و به نوبت درهای زندگی رو باز میکنه آدم کیف میکنه انگار یه نقشه گرفتی دستت

نماز جعفر طیار بخون حداقل یه بار روز جمعه دقیقا طبق مفاتبح الجنان بخون همون تایمی که گفته

👑السلام علیک یا صاحب الزمان👑                                        و خدایی که به شدت جبران می کند❤️✨️
استغفار یه جور پاکسازیه اول خونت رو باید تمیز کنی خالی بشه بعد داخلش رو پر کنیبرای هر چیزی خوبه اگه ...

من ازدواجم با دعای که برام گرفتن بهم زدن 

تجربه ای خوندن سوره بقره دارید؟

دلم تنگ شده برای همون دختر سرخوش و شاد که هنوز دلش پر از ذوق زندگی کردن بود

چخوب از چندروزبعدش اثرش رو دیدی بهم بگو گلم تا ترکش نکنم

من مثل تو برا امتحان شروع کردم دقیق یادم نیست قبل از تموم شدنش بود آثارش اومد تو زندگیم اول علم اومد که متوجه نبودم انقدر حواسم پرت چیزای دیگه بود جلو چشمم بود نمی دیدمش بعدشم رزق اومد حواسمو کلا دادم به اون

بعدا که متوجهش شدم دیگه رزق رو خیالم راحت شد چون همون علم برا رزق و روزی هزار ترفند داشتو موانع رو برمی داشت

فک کن یک جهان رو یک شبه فرو کنن تو قلبت

درک اون علم عظیم برای من اینجوری بود

البته بعد از تموم شدن دوره این ذکر کلا جهان برام عوض شدو متوجه شدم هر ذکر و نمازی که گذاشتن تو این عالم مثل رمز بازی میمونه

هر خواسته‌ای هم رمز خاص خودشو داره خدا هم تو قرآن گفته این جهان به جز بازی و سرگرمی چیزی نیست

بازی که از قبل رمزشو به ما داده

بعد از این ذکر بود که فهمیدم چطوری واقعا امام حسین تو همون گودال قتلگاه قاتلانش رو بخشیده به جز صفاتی که امام داره دلیل علمیش رو متوجه شدم

علم عظیم...

بعد از اینکه دوره ات تموم شد تگم کن بگو چیا دیدی خیلی چیزا رو نمی تونم بگم شاید تجربه هر کسی فرق داشته باشه

👑السلام علیک یا صاحب الزمان👑                                        و خدایی که به شدت جبران می کند❤️✨️
من ازدواجم با دعای که برام گرفتن بهم زدن تجربه ای خوندن سوره بقره دارید؟

نه

برای ازدواج سوره یاسین استغفار صلوات یکبار هم نماز جعفر طیار روز جمعه طبق مفاتیح انجام بده اینا تجربه شده

من مثل تو برا امتحان شروع کردم دقیق یادم نیست قبل از تموم شدنش بود آثارش اومد تو زندگیم اول علم اومد ...

وای ممنونم ازت خدا خیرت بده خوب شد ک آگاهم کردی میخاستم ترکش کنم ولی باحرفات منو آگاه تر و حالمو خوب کردی انشالله هرچی ازخداوند بخواهی بهت بده‌. ولی باز هرچی دیدی بهم بگو آخه من خیلی زود سست میشم ایمانم یکم ضعیفه دست خودمم نیس