2777
2789

کرچک تعریفشو سنیدم

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

روغن فندوق هم واسه ابرو هم مو استفاده کردم خودم...ازکسی گرفتم گف خودمون روغنگیری میکنیم میگف اصله خدابداند شیشه نبود داخل قوطی پلاستیکی بود عالی بود

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.
بعد چند وقت نتیجه دیدی عزیزم؟

همون  هفته اول من زدم ریزش مومم رفت...ابروهام رفته بودم لیفت کرده بودم ریخت همون هفته اول اوک شد یعنی کلی روغن زده بودم هیچکدوم مث روغن فندوق نی ..یکسری روغنا تو شیشه های شربتی هستن دیدی شیشه هاشربتن  چ رنگیه اینل کارخانه ای هستن باید ازکسی بخری خودشون روغن گیری میکنن وتوش چیز اضافه نکنن 

《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼                خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.

اب پیازم رفیقم گرف قبل حمام یکساعتی اسپره میکرد ب موهاشو موهاس میبست موهاش عالی شد اگ بتونی یک شب جلوتر حمام اینکار کنی بزار رو مو باشه میگن بهتره ولس تجربه ک خودم کردم روغن فندوق بودش