2777
2789
عنوان

16 سالمه دخترم

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 52 پست
یه سوال چیزی هست داخلش حرفه ای باشی؟مهارتی داری؟چقدر در روز خونه ای و چقدر بیرون و داخل اجتماعی؟رابط ...

راستش من ب مامانم رفتم 

فقط عاشق کمک کردنم و میخام پرستار شم 

الان رابطم با بابام خیلی خوبه نسبت ب قبل.. ولی الا اصلا موضوع بابام نیست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی از مشکلا هستن زود عصبانی شدنم حسود بودنم وابسته بودنم ب آدما و همشون روانیم میکنن

عزیزم بهتره شما با یه روانشناس صحبت کنی

می‌دونم شرایط روانشناس رفتن الان برای اکثریت خیلی سخته

ولی پس انداز کن حداقل ماهی یکبار بری 

من علمش رو ندارم ولی احساس می‌کنم شما اونطور که باید بهت توجه نشده، درک نشدی و محبت بیشتری نیاز داشتی

اصلا نمی‌خوام برچسبی بزنم خودت هم به هیچ وجه این کار رو نکن فقط تلاش کن اول روانشناس خوب و بعد اگر نشد کتاب روانشناسی در مورد مشکلاتی که گفتی زیاد بخون 

پیج های روانشناسی، ویدیو های یوتیوب اونایی که معتبرن رو پیدا کن و دنبال کن

من دوتا رفیق خیلی صمیمی داشتم اونا خیلی صبور بودن ینی وقتی من عصبی میشدم هیچی نمیگفتن آرومم میکردن 

ب رفیق صمیمی اولیم تو عصبانیت بهش گفتم ازت متنفرم درصورتی ک مثل خدا میپرستیدمش 

بعد این همه سال هنوز حسادتم میگیره ازینکه ندارمش دیگه

یا رفیق دومم ک چطوور اینقد دوستم داشت الان با کسای دیگه صمیمی شده 

عزیزم بهتره شما با یه روانشناس صحبت کنیمی‌دونم شرایط روانشناس رفتن الان برای اکثریت خیلی سختهولی پس ...

خوشحالم ک حداقل ی نفر اون چیزی رو گفته ک دوس داشتم بشنوم 

ولی مامانم میگه تو مشگلی نداری روانشناس هم نمیزاره برم 

درونم نیست فک میکنه همه چیو شلوغ میکنم 

ما چون بابامون آدم عصبی ایه از بچگی این شکلی بدنیا اومدیم حتی داداشام از من بدترن عصبانی میشن خون می ...

متوجه شدم ..

برادرات قربانی پدرت شدن و پدرت هم احتمالا قربانی شرایط گذشته‌ست که این عصبی بودن به شما رسیده

خیلی خوبه که تلاش می‌کنی خودت رو کنترل کنی 

درباره مورد آخر هم .. درکت می‌کنم .. منم مثل تو این حس رو بار ها تجربه کردم .. فقط می‌تونم بگم بیش از حد به آدما کمک نکن .. لطفت رو وظیفه میبینن و دردسر های بعدش ..

خوشحالم ک حداقل ی نفر اون چیزی رو گفته ک دوس داشتم بشنوم ولی مامانم میگه تو مشگلی نداری روانشناس هم ...

عزیزم .. می‌فهممت .. 

والدین ایرانی یه گارد عجیبی دارن نسبت به روانشناس و فکر می‌کنن مشکلات فقط جسمی ان .. در حالی که روح بیشترین اسیب رو می‌بینه ..

یکم شرایط رو بررسی کن ببین می‌تونی به بهونه ای خودت تنها بری ؟

یا از مشاور مدرسه‌تون کمک بخواه بگو خانوادت رو راضی کنن 

عزیزم .. می‌فهممت .. والدین ایرانی یه گارد عجیبی دارن نسبت به روانشناس و فکر می‌کنن مشکلات فقط جسمی ...

تنها نمیتونم بیرون برم 

ب مشاور مدرسه هم نمیشه اعتماد کرد 

تو دنیای عجیبی گیر کردم. 

تنها نمیتونم بیرون برم ب مشاور مدرسه هم نمیشه اعتماد کرد تو دنیای عجیبی گیر کردم.

که اینطور

حق داری

منم وقتی ۱۶ ساله بودم عمیقا نیاز داشتم یه نفر نجاتم بده ..

سن خیلی حساسیه ..

فعلا سعی کن با راهکارهایی که گفتم یکم حالت رو بهتر کنی یا حداقل بفهمی چی به چیه و چرا این حالتا رو داری

امیدوارم بعد از کنکور دستت باز تر بشه و بتونی اصولی و تخصصی درمان کنی

سخته .. ولی کم نیار .. باشه؟:)یه روزی درستش می‌کنی .. همه دخترا پرنسس بابا مامان نیستن .. بعضیا باید ...

کم خیلی وقت پیش آوردم وقتی چیزای وحشتناکی دیدم جلوچشمام و تجربه کردم

خودکشی و اینارو تجربه کردم ولی نشد.. 

از یجا ب بعد بیخیالش شدم فقط سعی کردم برم تو روزمره و ب پرستار شدنم فک کنم.. ولی این عصبانیت، حسادت، وابستگی ولم نمیکنن