2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت ازمایش منفی

77 بازدید | 10 پست

سلام خانوما یسوال دارم 

من ده روز زودتر از موعدم ترشحات صورتی و ی قطره خون و بعدم قهوه ای داشتم که سه چهارروز ادامه داشت و قطع شد

حالا دیروز یعنی ۴روز جلوتر از موعدم پریود شدم و تا دیشب خونریزی خیلی کم داشتم و امروز دیدم دوباره خونریزی کمتر شده و قهوه ای😑

یه تست زدم گفتم نکنه لانه گزینی بوده دیدم مثبت شد😐گفتم برم بتا بدم بهتره جواب ازمایشمو گرفتم دیدم منفی شد و از بعدازظهر خونریزیم بیشتر شده حس میکنم 

من الان چیکارکنم چرا اینجور شد🥺مشکل کجاست اخه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوم سیکل ولی خب کامل پریودم موندم چرا مثبت شد تست و ازمایش منفی

دقیقا عین بیبی چک شما واسه منم هاله افتاد یه روز به موعدم ولی بعدش با اینکه پریود شدم، ۴ بار بتا دادم منفی بود

نمیدونم بیبی چک ها چرا اینطوری نشون میدن

بی بی چکهای مدیکور مخصوصا اونایی که رنگشون صورتیه خیلی کاذب دارن، واس خود من اتفاق افتاده که میگم تو تاپیکام هس عکساش

بعد از 10 سال  انتظار معجزه ی خدا رو دیدم.١3 شهریور 98 روز تولد همسرم, فهمیدم حاملم,کادوی تولدش بی بی چک مثبت بود.از اسفند ۱۴۰۱ در حال اقدام برای بچه ی دوم هستم.