۱۶ سالمه.پسرم.۲ بار خودکشی کردم.یه بارش موقع پرت کردن خودم از بالکن از خودم فیلم گرفتم. آخرین تاپیکم ...
مطمئنم الان شرایط روحی خوبی نداری و شاید وضعیت زندگیتم خوب نباشه اما روزای خوب میرسه این روزا میگذره تحمل کن و امید داشته باش🥲 اون دو بار خودکشی ناموفق هم ینی اینکه خدا نمیخواد ببرتت و روزای خوب در انتظارته🙂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خیلی وقته دنبال روزای خوبم...حتی تو بچگیم هم روز بد زیاد داشتم. از تجاوز تا اتفاق های بد
متاسفم برای تجربه های بدی که داشتی ولی اگه شرایطش رو داری حتما حتما برو پیش روانشناس اگه حضوری نمیتونی بری من یه روانشناس آنلاین میشناسم بهت معرفی میکنم.. از نظر هزینه هم خیلی راه میاد.. ولی باور کن اونایی که از خودکشی یا مثلا یه تصادف خیلی بد جون سالم به در میبرن خدا خیلی خیلی دوستشون داره و هنوز بهشون امید داره در صورتی که خدا از بعضیا ناامید میشه و رهاشون میکنه...