2777
2789

من دخترم دوسال و یک ماهشه از قبل یکم آشنایی با محیط دسشویی داشت چون تو پوشک پیپی میکرد میبردمش دسشویی میگفتم بشین تا من بشورمت ولی الان دوهفته هستش که جدی جدی از پوشک گرفتمش چون خودش دیگه از پوشک بدش اومد و میگفت گرمه و اذیتم منو نبند منم گفتم باشه اگه جیشتو بگی نمیبندم خب اوایل که همکاری نمیکرد یکم با تشویق و زور و اینا دیگ موفق شدم تو دسشویی بشینه و جیش یا پی پی کنه ولی اصلا تو خونه نمیتونه احساس جیش داشتنشو بم بگه  تا میاد بگه ادرارش ریخته ولی اگه ببرمش دسشویی خودم بگم جیش کنه داشته باشه میکنه نداشته باشه هم میگه ندارم ولی پی پی رو چون یه حسی داره قبلش بم میگه زود میبرمش دسشویی اونجا انجام میده میخواستم بپرسم الان با این اوصاف میتونم از پوشک بگیرمش یا چون جیش رو نمیتونه بگه دیرمیشه و میریزه نباید الان بگیرمش؟؟؟به هیچ عنوان هم قبول نمیکنه پوشکش کنم بغض میکنه میگه گرمه که نبندمش

صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز امادگی نداره بدنش . شرت اموزشی بپوشون که کمتر شلوارش خیس بشه اقلا

اتفاقا خریدم براش میپوشه یعنی به مرور زمان این روند ادامه داشته باشه میتونه بگه دیگه جیش دارم؟

بچه ها زیر دو سال و نیم مثانشون هنوز آماده نیست برای از پوشک گرفتن.اینا فقط آسیب هست براشونباید بتون ...

این یکی از مهمترین مراحل رشدش هست باید بدون زور و اجبار باشه وگرنه از همه نظر بهش آسیب میرسه

اتفاقا خریدم براش میپوشه یعنی به مرور زمان این روند ادامه داشته باشه میتونه بگه دیگه جیش دارم؟

اره مثلا شش ماه دیگه راحت میگه کلا این که ادرار از حالت غیر ارادی تبدیل به ارادی بشه برای هر بچه ای یه سنی اتفاق میفته . چیزی که شما میگی یعنی بچه ات جیش رو میشناسه ولی کنترل نداره که نگهش داره بره دستشویی

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

[QUOTE=350703957]بچه ها زیر دو سال و نیم مثانشون هنوز آماده نیست برای از پوشک گرفتن.اینا فقط آسیب هست براشون باید بت ...[/QUOTEاصلا از مقایسه کردن خوشم نمیاد ولی چند مورد دیدم زیر دوسال هم یاد گرفتن فک کنم بستگی به خودشون داره و اینکه دختر پسرشم تو این زمینه تاثیر داره

سیستم بدنش هنوز کامل نشده 

اما چون دوست نداره دوباره نبند گناه داره 

با روش مامانای قدیم ادامه بده از ۹ ماهگی بچه رو از پوشک میگرفتن ، چطوری؟ با پیش بینی زمان ادرار

تو هم همینکار بکن فعلا

یعنی دستت میاد مثلا هر چندساعت باید ببریش دسشویی

اره مثلا شش ماه دیگه راحت میگه کلا این که ادرار از حالت غیر ارادی تبدیل به ارادی بشه برای هر بچه ای ...

بله همینطوره اوایل متوجه اش نبود تو دسشویی میگفتم جیش کن باید چیکار کنه نمیفهمید و گیج میشد چند بار آب گرفتم به نوک پاش احساس ادرار کرد و جیش کرد ولی الان میفهمه چون تا توی دسشویی میگم جیش کن یه زور میزنه و جیشش میاد

[QUOTE=350703957]بچه ها زیر دو سال و نیم مثانشون هنوز آماده نیست برای از پوشک گرفتن.اینا فقط آسیب هس ...

ببین میشه به بچه یکساله هم یاد داد

ما بحثمون سر یاددهی نیست

سر این هست که به گفته فوق تخصص اورولوژی اطفال هیچ کودکی زیر دو سال و نیم مثانش هنوز کامل نشده برای نگهداری ادرار

باید این روند جسمی و روحی طی شه

پزشک بچه من که فوق تخصص اورولوژی هست گفت از دو سال و نیم به بعد...مبتونی شروع کنی تا سه سال و نیم

من مسرم رو دو سال و نیم بدون هیچ زحمت و فشاری از پوشک گرفتم نه تشویق نه اجبار چون بدن دیگه آمادس و ذهنش هم

سیستم بدنش هنوز کامل نشده اما چون دوست نداره دوباره نبند گناه داره با روش مامانای قدیم ادامه بده از ...

اتفاقا دارم همینکارو میکنم چون زمان ادرارش دستم اومده مثلا ده دیقه بعد آب خوردن یا از خواب که بیدار میشه سریع میبرمش دسشویی...ان شالله که بتونم این مرحله هم با موفقیت رد کنم واقعا هیچ چیز تو دنیا سخت تر از مادر بودن نیست

ببین میشه به بچه یکساله هم یاد دادما بحثمون سر یاددهی نیستسر این هست که به گفته فوق تخصص اورولوژی اط ...

آهان درسته حالا منم یه تلاش میکنم از نتیجه نداد اجبار نمیکنم چون واقعا دوست ندارم بچه از ترس مجبور بشه یاد بگیره خودم کودکی بدی تو این زمینه داشتم هنوز جای سوخته ی قاشق داغ رو دستمه که مامانم گذاشته چون جیش کردم به خودم😥