2777
2789
عنوان

امروز دلم برا یه بچه خون شد

207 بازدید | 16 پست

رفته بودیم دکتر ی نوزاد اورده بودن ۱۰،۲۰،روزه به گفته مامانم من توماشین بودم بعد میگف لنگ دویست تومن پول دکترش بودن نداشتن میخواستن ببرن بچه هم فقط جیغ میزد میگف پدرش انقد شرمنده بود دلم خیلی سوخت الهی هیچکی بی پولی نکشه

کاربری دست دونفر

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اونا اگه شرمندگی سرشون میشد تولید مثل نمیکردن تا بدبختش کنن   

زن=مرد ʙᴇ ᴀ ʟɪɢʜᴛ ɪɴ ᴛʜᴇ ᴍɪᴅꜱᴛ ᴏꜰ ᴅᴀʀᴋɴᴇꜱꜱ  #صلح🤍🕊 𝗹𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴 𝗳𝗼𝗿 𝗮 𝗻𝗲𝘄 𝗺𝗲 (: 🪐                                    Vegan
الهی هیچ پدر و مادر بی عقلی به فکر زاد و ولد نیفته

وا چ حرفیه میزنی از نظر شما کسی ک وضع مالی خوبی نداره نباید بچه بیاره؟؟؟باید بزاره نسلش منقرض شه😐😐😐😐😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
کاش شما بهش کمک می‌کردید

من تو ماشین بودم بعدا فهمیدم شوهرمم نمیدونسته مامانم شنیده بود اونم ناراحت بود ولی ادم میترسه ناراحت بشن من توچنین مواقعی نمیدونم چجوری کمک کنم ناراحت نشن

کاربری دست دونفر
وا چ حرفیه میزنی از نظر شما کسی ک وضع مالی خوبی نداره نباید بچه بیاره؟؟؟باید بزاره نسلش منقرض شه😐😐 ...

میتونی کمی فکر کنی و به جواب برسی 

من حرفی ندارم 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️
میتونی کمی فکر کنی و به جواب برسی من حرفی ندارم

عزیزم منظورت اینه چون وضع خوبی نداره بچه نباید بیاره خب مگه میشه😐

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
وا چ حرفیه میزنی از نظر شما کسی ک وضع مالی خوبی نداره نباید بچه بیاره؟؟؟باید بزاره نسلش منقرض شه😐😐 ...

اره باید بذاره نسلشون منقرض بشه 

جهان به سمت و سوی تاریکی بیشتر میره و اینکه بدون فکر بچه بیارن خودخواهی و بی عقلی و ظلم محضه 💔

زن=مرد ʙᴇ ᴀ ʟɪɢʜᴛ ɪɴ ᴛʜᴇ ᴍɪᴅꜱᴛ ᴏꜰ ᴅᴀʀᴋɴᴇꜱꜱ  #صلح🤍🕊 𝗹𝗼𝗼𝗸𝗶𝗻𝗴 𝗳𝗼𝗿 𝗮 𝗻𝗲𝘄 𝗺𝗲 (: 🪐                                    Vegan

یعنی چی؟

مگه کی هستیم که ادامه دار شدن نسل اینقدر مهم باشه؟

کسی رو قضاوت نمیکنم و کلی میگم

کسی که میخواد بچه دار بشه باید برنامه ریزی کنه و یکی از ابعاد برنامه ریزی بحث مالی و اقتصادی هست.