2777
2789
عنوان

کمکمون کنید

90 بازدید | 15 پست

دوستم یک شماره ای به اسم هکر بهش پیام داده بعد عکس دوستمو با شماره موبایل و چند تا حرف زشت و خودتخریبی و یه نود فیک گذاشته گذاشته که یا عکس نودتو میدی یا عکسفیک رو تو همه جا پخش میکنم 

ب دوستت بگو ی نود فیک پیدا کنه بدع بش

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ب دوستت بگو ی نود فیک پیدا کنه بدع بش

الان مراسم به من پیام داد رفت سر اکانتش 

ولی خب از یه نظر این جوری هم بد میشه با اسکرین شات میگه دختره خودش فرستاده 

شکایت کنین

دخترکورد😎✌🏻عشق کتاب📚💞دریمرر✨️دختر کورش✌🏻🦁☀️ ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد؟!*وقتی تو تاپیکی نظر میدم از همه لحاظ بررسی میکنم بعد نظرمو میدم پس اگه مخالفی یا میخوای دعوا راه بندازی ریپ نزن چون در اون صورت هیچ مسئولیتی برای قهوه ای کردنت ندارم✌🏻:)
واااا بدتر میشه این چ راه حلیه

خب میگه نمیتونه نفرسته ...

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش          ی تو رَگی میخوام ۲۴ساعته بم بگع فِقَ وقتی اینجاس راحتع،بگم قــلـ❤️‍🩹ـ‌ـب رفیق جان واستع،میگذرم عَ یِ ایـــران بابتت!#شایع✨️🤍

الان مراسم به من پیام داد رفت سر اکانتش ولی خب از یه نظر این جوری هم بد میشه با اسکرین شات میگه دختر ...

پوف دوستت اکس داره مگع؟ 

2810