2777
2789
عنوان

باردارم یه لحظه حواسم نبود پریدن بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 31 پست
این ویدیو هارو دیدی که میرن به همسرشون خبرِ بارداریشونو میدن؟ دیدی چقدر بالا پایین می‌پرن؟😂 هیچکدوم ...

الان به شوهرم گفتم پریدم داره همش غر میزنه چرا حواست نبود🤦🏻‍♀️

فقط 22 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

من با شوهرم تو خونه کاراته بازی می‌کنم دنبالش میدوم🤣 چیزی نمیشه نگران نباش

چند هفتته

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام چند هفته ای. 

ان شالله چیزی نیس استراحت کن بهتر نشدی برو دکتر 

سر خودم هیچی استفاده نکن

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
من با شوهرم تو خونه کاراته بازی می‌کنم دنبالش میدوم🤣 چیزی نمیشه نگران نباشچند هفتته

۴ هفته الانم دردم کمتره شده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لطفا با من دعوا نکنید دیگه سیم کارت ندارم عضو شم با تشکر 😑😑😑😑😵‍💫   اگه وسط تاپیکام غیبم زد دلخور نشید 😂  

سلام چند هفته ای. ان شالله چیزی نیس استراحت کن بهتر نشدی برو دکتر سر خودم هیچی استفاده نکن

۴ هفته

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اسمشو یادم رفته سرچ کنی تو همین نینی سایت میاد تا جایی هم که من میدونم ضرر نداره اصلا بازم خودت تحقی ...

الان که دردم خوب شد خداشکر

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دردم خوب شد خداشکر

خداروشکر  بیشتر مراقب باش ازین ب بعد مخصوصا سه ماه اول یکم مراعات کن

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
خداروشکر چند روز استراحت کن کامل خوب میشی خیلی کار سنگین نکن

باشه عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداروشکر بیشتر مراقب باش ازین ب بعد مخصوصا سه ماه اول یکم مراعات کن

امروز یادم رفت حاملم 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😄😄

۴ هفته الانم دردم کمتره شده

خب زوده تو مواظب باش یه دو هفته اینا تا قلبش بزنه

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
😄😄

نخند 😂😂😂 بارداری اولمه چیزی سرم نمیشه خوب 

1
5
10
15
20
25
30
35
40