2777
2789
عنوان

عفونت واژن

147 بازدید | 15 پست

اگه در این خصوص تجربه مشترکی دارین ممنون میشم بهم بگین ، من ۸ماه پیش بخاطر ترشحات سبز و زرد بدون علائم دیگه ای که داشتم رفتم دکتر معاینه کرد گفت عفونت شدید کلی داروهای آنتی بیوتیک و کلیندامایسین واژینال داد اما بعد از اتمام داروها ترشحاتم بازم بود ،مجدد رفتم باز یه سری داروهای دیگه داد و مترونیدازول واژینال ،پاپ هم انجام دادم که تو پاپ هیچ عفونتی نزده بود ،ترشحاتم همچنان بود ،پیش یه دکتر دیگه رفتم این بار گفت زخم ‌ و شیاف فیتوواژکس داد و گفت خوب نشد باید فریز کنی منم ترسیدم راستش،همچنانم ترشحات بود ،مجدد پیش دکتر اولی رفتم که اون هم باز کلی آنتی بیوتیک داد ،همچنان ترشحات سبز و زردم بدون هیچ علامت دیگه ای رو دارم ،من شهرستانم ،قزوین از یه دکتر خوب وقت گرفتم و رفتم معاینه کرد گفت هیچی عفونت نمیبینم و التهابت هم اصلا مهم نیس که بخوای فریز کنی و فقط قرص بایوفم داد بهم ،پس این ترشحات سبز و زرد من چیه؟؟!!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تاحالا بهت آمپول ندادن؟ منم عفونت شدید همراه با خارش و سوزش داشتم یمدت دارو خوردم و پماد کلوتریمازول استفاده کردم بهتر شدم .بعدشم همش لباس نخی توخونه پوشیدم لباس زیر نپوشیدم خودمو با پارچه خشک کردم از ژل شستشو استفاده کردم .بعدشم سشوار خیلی خوبه .روزی یبارم تو لگن آب به همراه سرکه سیب نشستم 

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تاحالا بهت آمپول ندادن؟ منم عفونت شدید همراه با خارش و سوزش داشتم یمدت دارو خوردم و پماد کلوتریمازول ...

والا خواهر جان اون دکتر اولی هر دفعه بهم آمپول جنتامایسین میداد،انقدری لیست داروهاش زیاد بود که پیش دکتر قزوین گفتم شاخ دراورد گفت مگه چخبره ،معاینه هم کرد گفت داخل اصلا عفونت سبز وزرد نداری و وسواسی و اینا ،اما رو لباس زیر و دستمال سبز و زرده ،دیوونه شدم ینی ؟

آب بیشتر بخور لباس جذب نپوشزود زود لباس زیرت عوض کن با شامپو بچه فیروز بشور (زرد) ی ذره بریز قشنگ آ ...

بخدا همه اینارو رعایت میکنم لباس زیرامم با صابون بچه فیروز میشورم ،اما واقعا واسم عجیبه که من خودم ترشحات سبز و زرد میبینم دکتر آخری معاینه کرد گفت هیچی نداری الکی وسواسی😐

والا خواهر جان اون دکتر اولی هر دفعه بهم آمپول جنتامایسین میداد،انقدری لیست داروهاش زیاد بود که پیش ...

خارش و سوزش نداری.سرکه سیب خیلی عالیه حتما امتحان کن بعد سرویسم با سشوار خشک کندزود خوب میشی ان شاالله

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بخدا همه اینارو رعایت میکنم لباس زیرامم با صابون بچه فیروز میشورم ،اما واقعا واسم عجیبه که من خودم ت ...

مطمئنم رعایت میکنی 

آب بیشتر بخور 

صابون نه با شامپو بشووور شامپو بچه فیروز . بزار آفتاب قشنگ آفتاب بخوره تابستونه. لباست نخی باشه .

خیلی بده میفهمم اعصاب آدم خراب میشه . 

ی مدت دارو نخور از بس خوردی شاید اثر نمیکنه بدنت 

خارش و سوزش نداری.سرکه سیب خیلی عالیه حتما امتحان کن بعد سرویسم با سشوار خشک کندزود خوب میشی ان شاال ...

نه خارش نه سوزش نه درد نه خداروشکر ،فقط ترشحات سبز و زرد که اینم واقعا کمه روزی یکی دوبار سرویس رو دستمال میبینم ،ممنونم گلم سرکه سیب چطوری استفاده کنم؟ 

نه خارش نه سوزش نه درد نه خداروشکر ،فقط ترشحات سبز و زرد که اینم واقعا کمه روزی یکی دوبار سرویس رو د ...

به اندازه نصف استکان بریز تو آب یه لگن بشین توش

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مطمئنم رعایت میکنی آب بیشتر بخور صابون نه با شامپو بشووور شامپو بچه فیروز . بزار آفتاب قشنگ آفتاب بخ ...

نه دیگه هیچی دارو نمیخورم میخوام بزنم تو روش طب سنتی ،دمنوش فراسیون شنیدم خوبه خریدم 😂.دکترا هم واقعا یا گیجن یا واسشون مهم نیست ،نه به اونی که اون همه دارو داده بود نه به این یکی که گفت هیچیت نیس وسواسی 😑

نه دیگه هیچی دارو نمیخورم میخوام بزنم تو روش طب سنتی ،دمنوش فراسیون شنیدم خوبه خریدم 😂.دکترا هم واق ...

عزیزم دمنوش پونه کوهی خوبه .و یه نوع گیاه هست میگن عالیه برای عفونت چند نفر رو شنیدم با یبار خوردنش کل عفونتاشون ازبین رفته عکسشو برات میفرستم تونستی پیدا کن ازعطاری

1
5
10
15
20
25
30
35
40