2777
2789
عنوان

کسی تجربه سقط فراموش شده داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 43 پست
اگ‌قلب داشته سقط فراموش شده نیست که سقط فراموش شده من داشتم اینجوری بود ک آزمایشاتم همه مثبت بودن با ...

برای منم اینجوری بود یعنی اصلا قلب تشکیل نشد رشد متوقف شد گفتن سقط فراموش شده علت ایست قلب جنین چیه ؟ میدونین شما ؟

اگ‌قلب داشته سقط فراموش شده نیست که سقط فراموش شده من داشتم اینجوری بود ک آزمایشاتم همه مثبت بودن با ...

برای منم اینجوری بود یعنی اصلا قلب تشکیل نشد رشد متوقف شد گفتن سقط فراموش شده علت ایست قلب جنین چیه ؟ میدونین شما ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

برو بیمارستان بستری شو. بهت شیاف بزنن و قرص زیر زبونی. خیلی بهتر سقط میکنی.هزینه ش هم خیلی کمتر از ک ...

رو من جواب نمیده 😔

لطفا واسه کسی که خیلی سختی کشیده ولی الان تو سخت ترین روزهای زندگیشه دعا کنید 
برای منم اینجوری بود یعنی اصلا قلب تشکیل نشد رشد متوقف شد گفتن سقط فراموش شده علت ایست قلب جنین چیه ...

من قلب جنین تجربه نکردم ک سونو برم و بشنوم ۳تا سقط داشتم

علتش برای من ضعیف بودن اسپرم بود

لایک نکن خیرشو ببینی

خوب اینم ی جورشه تو نت خوندم چند تا سایت 

من قلب جنین تجربه نکردم ک سونو برم و بشنوم ۳تا سقط داشتمعلتش برای من ضعیف بودن اسپرم بود

منم صدا قلبشو نشنیدم اولین سونو گفت قلب داشته چون رشد کرده تا هفته هفت 

من چون سقط مکرر داشتم از تجربه گفتم این مدل سقطی ک شما داشتی منم داشتم و کورتاژ شدم .

خدا رحم کنه 

منم صدا قلبشو نشنیدم اولین سونو گفت قلب داشته چون رشد کرده تا هفته هفت

نه من حتی ۶هفته هم رفتم قلبی وجود نداشته هر سه تا سقطم.

فقط یه گوشت الکی ازم افتاده 

یک سقطمم ک اصلا تو رحمم هیچی وجود نداشت از آثار بچه. فقط آزمایشاتم می‌گفت باردارم بتام۵۰۰بود ک‌اونم فراموش شده بود.

لایک نکن خیرشو ببینی
نه من حتی ۶هفته هم رفتم قلبی وجود نداشته هر سه تا سقطم.فقط یه گوشت الکی ازم افتاده یک سقطمم ک اصلا ت ...

سقط قبلیم برامنم پونصد بود فقط کیسه زرده بود

سقط قبلیم برامنم پونصد بود فقط کیسه زرده بود

بچه داری؟

یا کلا نداری و میخوای بچه داری

علت سقط هاتو پیدا کن.

من هم همسرمم ضعیف بود عمل انجام داد یک سال بعدش بچه دار شدم. انگار بارداری۴رمیم برام موند خداروشکر

لایک نکن خیرشو ببینی
بچه داری؟یا کلا نداری و میخوای بچه داریعلت سقط هاتو پیدا کن.من هم همسرمم ضعیف بود عمل انجام داد یک س ...

خداروشکر یکی دارم ولی همسرم دیگه نمیخواد واسه همین پیگیری نمی کنه مشکل از کجاست